Je možné otěhotnět při novosti

Moderní hormonální léky pro perorální antikoncepci se srovnávají s těmi, které jsou prezentovány na farmakologickém trhu před několika lety. Osvědčený monofázický antikoncepční prostředek pro perorální použití Novinet. Samozřejmě se nedoporučuje užívat Novinet během těhotenství, ale jak účinně to zabraňuje? Dnes odpovíme na otázku, která znepokojuje všechny ženy, které dávají přednost této hormonální antikoncepci - je možné otěhotnět při užívání přípravku Novinet?

Farmakodynamika

Antikoncepční účinek přípravku Novinet je mírně inhibovat gonadotropiny a zastavit nástup ovulace. Protože dávka estrogenové složky v jejím složení nepřesahuje 20 mikrogramů denně, Novinet je nová generace mikro-dávkových antikoncepčních prostředků.

Pozor: v každé tabletě určené pro jeden cyklus je dávka progestogenových hormonů a estrogenů stejná, což charakterizuje léčivo jako monofázické.

Novinet vylučuje nástup těhotenství v důsledku zvýšené viskozity krční tekutiny, což komplikuje pohyb spermií podél cervikálního kanálu. Kromě toho se významně mění struktura endometria, což brání zavedení oplodněného vajíčka.

Výhody Novinet

Antikoncepční pilulky Novinet obsahují minimální dávku hormonů - 20 µg ethinylestradiolu a 150 mg progestogenu desogestrel. Aktivní složky léčiva jsou téměř úplně absorbovány z gastrointestinálního traktu. Hormony jsou odvozeny spolu s močí a výkaly po 24-30 hodinách.

Zpravidla je lék dobře snášen, aniž by způsoboval akutní vedlejší účinky. Nicméně, jen gynekolog může předepsat Novinet jako antikoncepce po sérii testů.

Kromě blokování nástupu těhotenství má Novinet také řadu terapeutických účinků:

  • žena ztrácí méně menstruační krve;
  • v přítomnosti hojného akné je kůže obličeje a těla očištěna;
  • menstruace se stává pravidelnou, striktně cyklickou;
  • přibližně po třech měsících, zmírňuje příznaky PMS.

Pravidelný příjem Novinetu snižuje riziko zánětlivého onemocnění pánevního dna a rozvoje mimoděložního těhotenství.

Podle výsledků výzkumu Novinet také snižuje riziko onemocnění, jako jsou:

  • endometrióza;
  • mastopatie;
  • rakovina vaječníků, děloha.

Doporučujeme zjistit, zda těhotné ženy mají cibuli a česnek.

Kontraindikace dostávat Novinet

Pokyny pro léky Novinet představuje poměrně impozantní seznam kontraindikací, z nichž hlavní jsou těhotenství a laktace.

Důležité: Hormonální antikoncepce Novinet nelze kategoricky použít k přerušení stávajícího těhotenství a kdykoliv.

Nabízíme Vám seznámit se s nejnebezpečnějšími a nejzávažnějšími kontraindikacemi pro užívání antikoncepce Novinet:

  • venózní tromboembolismus;
  • onkologie pohlavních orgánů, mléčných žláz;
  • arteriální hypertenze;
  • neurologické etiologie bolesti hlavy;
  • diabetes mellitus;
  • žlučové kamenné onemocnění;
  • těžké jaterní selhání;
  • špatné návyky - alkohol, kouření;
  • věk nad třicet pět;
  • alergické reakce na složky léčiva.

Pozor: jmenovat Novineta jako prostředek k prevenci nechtěného těhotenství by měl být pouze gynekolog a je nutné dodržet pozici individuálního přístupu.

Zvláštní pokyny

Vzhledem k širokému spektru kontraindikací a celému seznamu vedlejších účinků by mělo být před zahájením léčby Novinetem provedeno úplné gynekologické vyšetření. Povinné jsou také obecné lékařské a laboratorní testy:

  • výtěr z cervikálního kanálu pro cytologii;
  • ultrazvukové vyšetření prsních žláz, vnitřních orgánů malé pánve;
  • studie rodinné historie;
  • diagnostika krevního tlaku;
  • v případě potřeby laboratorní vyšetření.

Pozor: Doporučuje se provádět podobné diagnostické řezy každých šest měsíců během podávání COC.

Těhotenství při užívání přípravku Novinet, s výhradou řádného příjmu, je prakticky vyloučeno. Pearl Index, který stanovuje počet těhotenství během užívání léku Novinet, je 0,05. Studie zahrnovala jeden rok sto žen.

Účinnost léčiva se může v některých případech snížit:

  • paralelní užívání léků, které snižují účinek přípravku Novinet;
  • nedodržování režimu;
  • hojný průjem, zvracení;
  • neustálé špinění nebo acyklické krvácení.

Vedlejší účinky

Novinet je schopen vyvolat řadu vedlejších účinků různých druhů:

  • bolesti hlavy, migrény;
  • depresivní psychický stav;
  • zvracení, nevolnost;
  • amenorea;
  • mírné krvácení mezi obdobími;
  • ulcerózní kolitida;
  • přírůstek hmotnosti;
  • metabolické poruchy;
  • alergií.

Doporučujeme se naučit, jak užívat Calcium D3 Nycomed během těhotenství.

Některé z uvedených stavů jsou charakteristické jak při počátečním použití přípravku Novinet pro prevenci nežádoucího těhotenství, tak i po dlouhodobém užívání. Pokud se vedlejší účinky vyskytnou v počáteční fázi, zpravidla gynekologové doporučují vyčkat této doby a nezastavit kurz. Závažné nežádoucí účinky však vyžadují okamžité zrušení přípravku Novinet:

  • ztráta sluchu;
  • hypertenze;
  • trombotická onemocnění;
  • hemolytický uremický syndrom.

Pozor: gynekolog je povinen vás upozornit na možné negativní důsledky užívání léku.

Indikace pro zrušení antikoncepce mohou být také negativním trendem ve výsledcích průzkumu.

Jak a kdy užívat Novinet k vyloučení těhotenství?

Novinet by měl začít užívat první den menstruačního cyklu, jakmile si všimnete krvácení. S tímto schématem začne okamžitě působit antikoncepce. Délka kurzu je dvacet jedna dnů. Je nutné užívat Novinetu jednu pilulku denně, nejlépe ve stejnou dobu, aby se minimalizovala možnost těhotenství. Přestávka mezi jednotlivými kursy je jeden týden.

Pokud jste začali užívat antikoncepci o něco později, od druhého nebo třetího dne menstruačního cyklu, používejte další metody ochrany po dobu dalších sedmi až deseti dnů.

V období po porodu je lék předepisován po dvaceti dnech. V situaci, kdy jste v tomto období měli pohlavní styk, je užívání antikoncepce odloženo až do nástupu menstruace.

Důležité: antikoncepční lék Novinet je schopen potlačit laktaci, proto se nedoporučuje v období kojení.

Nová generace hormonální antikoncepce Novinet je relativně bezpečná a účinně chrání ženu před nechtěným těhotenstvím. Zodpovědně přistupujte k volbě metody antikoncepce. Nezapomeňte zvážit všechny možné negativní projevy a rozhodnout se konečně až po konzultaci s kvalifikovaným gynekologem.

Otázky

Je možné otěhotnět během prvního měsíce užívání nového léku, jsou zapotřebí další antikoncepce?

Dobrý den prosím, odpovězte, propyl novine jeden měsíc, po dobu 3 týdnů byly kondomy chráněny, ale po užití 21 pilulek novinetů došlo k pohlavnímu styku bez konzervačního prostředku, jaké jsou šance na otěhotnění? Musím ještě být chráněn kondomy? Před 2 měsíci byl lékařský potrat.

Není žádná šance na otěhotnění. Pokud používáte perorální antikoncepci správně a včas, můžete mít sex během 7denní přestávky.

Musím to umýt vodou? Co takhle džus, čaj, káva atd. Snižuje se účinnost tablet?

Vzhledem k tomu, že v pokynech pro tento lék nejsou žádné zvláštní pokyny, měl by být opláchnut neporušenou tekutinou, vodou, aby se zabránilo poklesu antikoncepční aktivity.

Dobrý den, mám tuto otázku: Přijímám první měsíc od prvního dne cyklu, každý den ve stejnou dobu (jak je uvedeno v návodu), 16. den recepce byl nechráněný pohlavní styk, tablety z balení se vypily až do konce a po 3 dnech. Obvykle je menstruační tok velmi hojný (jak říkají „kbelík“) a tady jsou tak vzácní, jsem velmi znepokojený, možná v prvním měsíci užívání tablet jsem musel být dále chráněn. Jaká je pravděpodobnost těhotenství s těmito příznaky? Možná byste neměli pokračovat v užívání tablet? Díky předem za vaši odpověď.

Neexistují žádné důvody pro zrušení Novinetu. Pokud je přítomen menstruační tok, pravděpodobnost těhotenství chybí.

Nejdřív jsem začal s novými položkami 5 měsíců po porodu, první den bylo vše, jak je popsáno v návodu, ale druhý den, výtok začal a trval 11 dní, nedokončil jsem 21denní kurz, měl bych se bát nebo mám počkat? díky

V tomto případě stojí za to pokračovat v užívání léku - až do konce všech blistrů a kontaktovat ošetřujícího gynekologa - na gynekologické vyšetření.

Řekni mi to prosím! Přijímám Novinet 1 měsíc po dobu 10 dnů, možná více či méně. Tam byl nechráněný sex s sedm-skok v "uvnitř". Jaká je příležitost otěhotnět? Vzala si tablety najednou!

Za předpokladu, že pravidelně užíváte pravidelnou hormonální antikoncepci, tato situace nepovede k těhotenství.

No, vzal jsem to každý den ve stejnou dobu. A co je přijímám jen první měsíc a ne tolik?

Plný antikoncepční účinek léku přichází 14. den pravidelného užívání.

Piju novinku 1. měsíc. Začal pít od prvního dne menstruačního cyklu. Desátého dne byl nechráněný sex s pohledem přímo do mě a 13. den to samé! Tablety užívám pravidelně. Řekni, prosím, je tu možnost, že otěhotním? A pak jsem velmi znepokojený!

S pravidelným a včasným podáváním léku Novin má tento lék spolehlivý antikoncepční účinek. Není důvod k obavám.

Dobrý den Řekni mi, prosím, piju druhou krabičku novinety na 6 pilulkách z druhé smečky PA, dnes musím vypít 8 pilulek, ale včera v noci byl krvavý výtok. Nic moc, blíž k hnědému. Mohl bych otěhotnět? Ta novinka vzala, protože měla být každý den ve stejnou dobu.

V tomto případě, pokud se budete řídit pokyny při užívání léku, těhotenství je nepravděpodobné. Možná se jedná o selhání hormonálního pozadí, musíte se poradit se svým gynekologem a vyšetřit pohlavní hormony.

Díky za odpověď. Mám další otázku. Pokud po prvním balení namísto 7denní přestávky uděláte 8denní přestávku a na 6 tabletách druhého balení byla nechráněná PA, jaká je pravděpodobnost nechtěného těhotenství a jaká je pravděpodobnost? Vždy piju ve stejnou dobu.

Pokud pravidelně užíváte hormonální antikoncepci, je nutné použít další antikoncepci, protože pravděpodobnost nechtěného těhotenství se mnohonásobně zvyšuje.

Začínám pít Novinet, první, od 3 dnů menstruace, na dvou pilulkách byl nechráněný sex Jaká je šance otěhotnět?

Pravděpodobnost těhotenství existuje, ale je nízká, vzhledem k tomu, že pohlavní styk byl na 5. den menstruačního cyklu. Měli byste však pamatovat, že: úplný antikoncepční účinek léčiva přichází 14. den pravidelného užívání, proto se pro toto období doporučuje používat další metody antikoncepce.

Saw Novinet po dobu 6 měsíců, rozhodl se vzít si přestávku na 1 měsíc! Po pití 21 pilulek, pak okamžitě tam byly 2 měsíce menstruace, po pohlavním styku nebyl chráněn, jaká je pravděpodobnost otěhotnění, pokud si myslíte, že neexistují žádné menstruace na něco více než měsíc?

V tomto případě není vyloučena pravděpodobnost těhotenství, i když malá. Musíte podstoupit gynekologické vyšetření a provést těhotenský test, abyste zjistili přesnou příčinu opožděné menstruace.

Dobrý den Prosím, řekni mi to. Začal jsem brát druhý balíček novinek po 7. dni přestávky a na první pilulce byl nechráněný pohlavní styk. Je šance otěhotnět? Tablety viděl současně. Díky předem!

V případě, že jste pravidelně užívali antikoncepční pilulky, aniž byste přeskakovali, pravděpodobnost těhotenství v podobné situaci nepřekročí pravděpodobnost, že budete používat OK ve středu cyklu.

Dokončil jsem pití 4 balení novinek a místo 7denní přestávky jsem nepil tablety po dobu 8 dnů !!
Co může být ?? a kdy začít pít 5 balení ??

Začněte příjem v 8. den. Vezměte pilulky v normálním režimu.

Začal jsem pít pilulky od druhého dne 1 měsíce, můj manžel a já jsme měli neustálý sex s ejakulací od samého počátku užívání tablet.

Uveďte, o jaký druh hormonální antikoncepce se jedná.

Dobrý den! Beru Novinet na rok, vždy jsem viděl pravidla, brát přestávky každé tři měsíce. Můj manžel a já jsme se rozhodli mít dítě, dokončil jsem poslední smečku a přestali jsme se chránit. V prvním cyklu mám podezření na těhotenství, hrudník se zvětšil, při testu je druhý proužek sotva viditelný, ale stále není žádné zpoždění. Četl jsem, že je třeba naplánovat těhotenství 3 měsíce po zrušení OK. A udělal jsem to bez přerušení. Co je to s ním? Je novenet nebezpečný pro těhotenství? Co mám dělat?

Doporučuje se plánovat těhotenství 3 měsíce po zrušení antikoncepce. V tomto případě musíte ihned po zjištění těhotenství konzultovat gynekologa. Bude nutné provést kompletní gynekologické vyšetření. Tříměsíční období před pojetím je nezbytné, aby ženské tělo obnovilo přirozené hormonální pozadí.

Ahoj, jmenuji se Natalya, pil jsem pilulky v novinách 21 dní a v té době jsem měl sex s partnerem bez ochrany, mám šanci otěhotnět, pokud skončil v pochvě.

Uveďte, z jakého období (jaký byl počet tablet Novinet) jste měli nechráněný sex? S těmito informacemi můžete přesněji odpovědět na svou otázku.

No, někde s pilulkou 16. Dnes jsem test zkontroloval, ukázal, že není těhotenství, ale mám jiný názor, zdá se mi, že jsem těhotná, opravdu chci to! Břicho má oteklé, nevolnost je způsobena ostrými nepříjemnými pachy, jíst hodně se stalo. Zvažte poslední sexuální kontakt, který jsme měli 16. července.

Expresní test neposkytuje vždy přesné výsledky. Pro objasnění diagnózy se doporučuje darovat krev pro hCG a konzultovat gynekologa.

Dobrý den Přijímám Novinet poprvé. Počínaje prvním dnem cyklu. V prvních 3-4 dnech byl nechráněný pohlavní styk s manželem. Pak se objevily vedlejší účinky: strašná nálada, špinění, snížení libida. a neměli jsme sex po dobu 9 dní, pak se libido vrátilo do normálu a sexuální život začal znovu. Nyní jsem četl recenze a byl jsem velmi vyděšený, že prvních 14 dní, které se ukázaly, nebylo chráněno. Řekni mi, jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Dnes mám poslední tabletu prvního cyklu.

Maximální antikoncepční účinek při užívání tohoto léku se vyvíjí nejdříve 14 dní od začátku příjmu. V případě, že před uplynutím této doby došlo k nechráněnému pohlaví, je pravděpodobnost těhotenství poměrně vysoká.

Je mi 25 let, dvě děti jsou 4 a 1 leté, nemám kojení, před 10 dny jsem začal pít novinku, pak jsem někde četl, že to není vhodné pro ženu, která porodila, je to tak? pokud ano, pak bych měl okamžitě přestat užívat, nebo dokončit balení.A jak mohu začít užívat jiné prášky? Díky za odpověď!

Než začnete užívat jakékoli antikoncepční léky, měli byste se poradit se svým gynekologem, zda si lék vyberete. V tomto případě se doporučuje pokračovat v užívání léku, a v této době se poraďte se svým gynekologem vybrat optimální lék pro vás.

Dobrý den, prosím, řekněte mi, jestli bych mohla otěhotnět, kdybych zapomněla vzít 7 tablet a další den vypila dvě, ale někde na 16 pilulkách nebyl chráněný sex? Jsem velmi znepokojený, protože teď je sedmidenní přestávka, ale stále ještě není žádná menstruace (((

Pokud byla zmeškaná pilulka přijata nejpozději do 12 hodin od doby průchodu, antikoncepční účinek léku se nesníží, v jiném případě je možná pravděpodobnost těhotenství. Pro přesnou diagnózu se doporučuje provést rychlý test pro stanovení těhotenství a poradit se s gynekologem.

Piju novin první měsíc ve 13, den 17 byl nechráněn pa po 21 pilulkách měsíčně nešel mohu být těhotná?

Maximální antikoncepční účinnost při aplikaci Novinetu se vyvíjí do 14. dne od začátku příjmu, pokud se před tímto obdobím vyskytl nechráněný sex, zvyšuje se pravděpodobnost těhotenství. Musíte podstoupit vyšetření gynekologa a zkontrolovat hladinu hCG v krvi, abyste se vyhnuli těhotenství.

Opil jsem 4 balíčky "Janine" tablet, 3 měsíce v řadě tam byly šmouhy vypouštění, a na čtvrté není nic, co není. Udělal test, ale nic neukázal. Mám strach z otěhotnění.

V období užívání hormonální antikoncepce je těhotenství nepravděpodobné. Tato léčba je předepsána k obnovení hormonálních a menstruačních cyklů. Pokud na pozadí antikoncepčního příjmu nedochází k dalšímu menstruačnímu výboji, je nutná osobní konzultace gynekologa a klinické a laboratorní vyšetření krve na pohlavní hormony.

Dobrý den Musím být v prvním měsíci po obdržení Yariny chráněn a kolik času?

Při použití přípravku Yarina je nutné použít další antikoncepční prostředky do 7 dnů od okamžiku, kdy začnete tablety užívat. Spuštění aplikace je lepší od prvního dne menstruačního cyklu.

Opravdu potřebuji vaši radu. Používám pilulky již 5 měsíců. Minulý měsíc nepiju zároveň. Z tohoto důvodu je možné otěhotnět? Zpoždění 2 dny, nejméně 4 měsíce po konzumaci celého balení, nastane po 2 dnech menstruace. Pálení žáhy mě trápí, můj hrudník se zvětšoval a často běžím na záchod. Díky předem!

V důsledku porušení dávkovacího režimu a doby užívání léku se zvyšuje riziko těhotenství. Doporučuje se provést rychlý test k určení těhotenství doma a v případě potřeby se poraďte se svým gynekologem.

Dobrý den, piju Novinet po dobu 6 měsíců, a během 6 měsíců začíná moje období uprostřed užívání tablet, a ne v 7denní přestávce, jak by mělo být. Měl bych pokračovat v pití Novinetu nebo bych měl změnit své prášky?

V tomto případě je přerušen menstruační cyklus. Pro diagnózu tohoto stavu a určení adekvátní léčby potřebujete osobní konzultaci gynekologa. Po klinickém gynekologickém vyšetření, krevním testu na pohlavní hormony, hormony štítné žlázy bude možné stanovit diagnózu a předepsat adekvátní léčbu.

Dobrý den Přijímám nový měsíc pro pokyny uvedené v návodu od prvního dne cyklu. V den 12 byl sex a kondom se zlomil, následovaný finále. Další den, ve správný čas, vzal novinku. Až do vypršení dne. Potřebuji nouzovou antikoncepční metodu? Četl jsem o tom, jak nebezpečné je mít nechráněný pohlavní styk až 14 dní nebo až měsíc a starosti. Gynekologa na to nepozorovala, manuál také říká, že od prvního dne je vše v pořádku.

Díky za odpověď!

Maximální účinnost nouzových korunkových antikoncepčních léků se může vyvinout, pokud je lék užíván první den po nechráněném pohlavním styku. Ve vaší situaci je pravděpodobnost těhotenství opravdu. Měli byste však pochopit, že dodatečné užívání nouzových antikoncepčních léků na pozadí užívání antikoncepčních prostředků obsahujících hormony může způsobit silnou hormonální nerovnováhu v těle, která může způsobit různé komplikace, včetně neplodnosti.

Díky za odpověď, rozhodli se také, že je nebezpečné pít pastinora, spoléháme na spolehlivost inovací :)

Ujistěte se, že děláte těhotenský test 14 dní po pohlavním styku. V dřívějších obdobích lze těhotenství zjistit stanovením hladiny hCG v krvi. Zdraví pro vás.

Ukazuje se, že test je přibližně ve 22. den cyklu (21. den končí balení tablet)? A krev může být darována dříve během recepce? nebo jak? Když to dává smysl darovat krev, bude analýza dávat falešně pozitivní výsledek při užívání léku? Díky za odpověď!)

Ne, analýza nedává falešně pozitivní výsledek. Můžete ji darovat již 5. až 6. den po možné koncepci. Pokud v období přerušení aplikace Novinetu nedojde k žádné menstruaci, bude nutné zkontrolovat hladinu hCG v krvi a podstoupit vyšetření gynekologem.

Ahoj, užívám poprvé nové prášky, piju 13 pilulek podle očekávání, aniž by mi chyběl první den menstruace, ale z první dávky se zranila vaše prsa, řekněte mi prosím, je to normální nebo mám navštívit lékaře?

Pokud symptomy, které popisujete, přetrvávají déle než jeden měsíc, stačí se poradit s gynekologem.

Začal jsem pít pilulky od 5. dne menstruace, a protože mám jen 3 dny, pak druhý den po skončení výboje, (jsem zmatený, že to bylo 1-2 dny menstruace, to bylo 1-2 po ukončení) 1 měsíc. Můj manžel a já jsme měli pravidelný pohlavní styk s ejakulací od samého počátku užívání pilulek (nebo spíše příští den, kdy byli užíváni) bylo možné otěhotnět takhle? pokud ano, jaké jsou důsledky pro dítě.

Zadejte prosím název antikoncepce, kterou používáte.

startujte regulon

Odpověď poskytovaná níže uvedenou zdravotní komisí poskytuje nejkomplexnější informace k vaší otázce.

startujte regulon

V tomto případě je pravděpodobnost těhotenství poměrně vysoká. Regulon bude možné znovu užívat až po vyloučení těhotenství (je nutné podstoupit vyšetření gynekologem a zkontrolovat hladinu hCG v krvi (tato studie je přesnější než stanovení hCG v moči rychlým testem)) I když se těhotenství proti používání přípravku Regulon vyskytlo, není to důvodem jeho lékařského přerušení, protože Regulon, stejně jako ostatní COC, nemá škodlivý účinek na plod a nezpůsobuje vrozené vývojové abnormality plodu.

Dobrý den! Trvalo 1 měsíc nové, Měsíční šel 4 dny. Velmi bolestivá a hojná, kůže se zhoršila, váha se plazila, objevila se krátká dech, i když jsem přestal kouřit. Chci jít do Yariny, byl jsem doporučován gynekologem během výběru, nebo bych doporučil novinku nebo Yarinu. Je mi 20, zdravá gynekologie. V ledvinách jsou cysty. Jak to udělat technicky? Je možné začít pít yarin místo novinu od 1. dne po 28 dnech cyklu, nebo by měl být opilý další měsíc po 21 dnech? Ovlivňuje to antikoncepční účinek? Musím se znovu testovat? Vaše konzultace je velmi nutná, protože schůzka s lékařem probíhá až na konci měsíce.
Děkuji!

Doporučuje se konzultovat s gynekologem a darovat krev pro pohlavní hormony. Pouze po obdržení výsledků vyšetření Vám lékař zvolí optimální lék pro Vás a režim přechodu z jednoho léku na druhý.

Dobrý den, já jsem vzal regulon poprvé od 17 hodin, můj první manžel a já jsme měli nechráněné kontakty. Před 3 dny přestala s nimi chodit na služební cestu a rozhodla se, že je nebudu muset pít měsíce. Včera začal jako měsíční alokace. Předtím jsem přemýšlel, jestli by mi těhotenství mohlo být odpovězeno, že s mým nesprávným použitím OK je pravděpodobnost vysoká. Mám otázku, jaký druh propuštění, pokud je měsíční, stojí za to zvážit, že nejsem těhotná?

Nejpravděpodobnější je, že takový výtok může být krvácením z důvodu prudkého ukončení užívání OK, pokud se však změní stav, bolest břicha, slabost nebo jiné příznaky těhotenství, budete muset provést ultrazvuk pánve a vyšetření gynekologa.

Dobrý den, jmenoval jsem se Elena, mám 23 let. Měsíční začal v čase. Partner ve mně. Teď mám mírné zpoždění. Jaká je pravděpodobnost těhotenství?

I při pravidelném užívání jakékoli perorální antikoncepce, včetně přípravku Novinet, zůstává pravděpodobnost těhotenství (méně než 5%). Proto, pokud dojde ke zpoždění menstruace, před obnovením příjmu OC, je nutné vyloučit těhotenství.

Začal jsem pít Yarinu (1 měsíc) 1 den menstruace. 4. den, po přijetí, došlo k nechráněnému pohlavnímu styku s ejakulací. Jaká je pravděpodobnost těhotenství?

Pravděpodobnost těhotenství existuje, ale ne vysoká. Doporučuje se darovat krev na hCG 10 dní po pohlavním styku a v případě potřeby se poraďte se svým gynekologem.

Dobrý den Začal jsem užívat Novinet první měsíc, ale měření začalo v pozdním odpoledni a já jsem začal OK, abych si ho vzal ráno a osmý den po užití tablet došlo k ejakulaci, jaká je pravděpodobnost těhotenství. Současně vždy přijímám.

V situaci popsané Vámi, s pravidelným a včasným použitím přípravku Novinet, je pravděpodobnost těhotenství prakticky vyloučena.

Dobrý den Přijímám OK Novinet 1 měsíc. V návodu jsem četl, že mé období může být zpožděno, pokud budete pokračovat v užívání tablet bez 7denní přestávky. Řekněte mi, zda je to možné v prvním měsíci přijetí a jak je aplikovat, pokud je potřebuji odložit na 8 dní. Je nutné vzít pouze tyto dny, nebo vzít druhý blistr až do konce.

V této situaci je nutné po dokončení aplikace tablet z prvního balení okamžitě zahájit aplikaci Novinetu z druhého balení - to znamená, aby se nebral sedmidenní přestávku. Nezapomeňte, že takové interference s hormony mohou vést k hrubému porušení funkce vaječníků, což může projevit porušování menstruačního cyklu, stejně jako průlomové krvácení z dělohy.

je nutné vzít druhý balíček do konce nebo vzít pouze požadovaný počet dnů

Druhé balení přípravku Novinet musí být přijato až do konce, jinak se může objevit hormonální nerovnováha a v důsledku toho dysmenorea (menstruační porucha).

Dobrý den! Yarinu užívám 1 měsíc, po dobu 3 dnů od konce recepce byl nechráněný pohlavní styk s ejakulací "uvnitř". Jaká je povaha těhotenství, pokud nebudu brát další cyklus tablet (z jiných důvodů mi bylo zakázáno užívat)?

Pravděpodobnost těhotenství je nulová, pokud pravidelně a podle návodu používáte lék.

Přijímám nový 2. měsíc a 15. den mého vstupu jsem začal, v úterý přijde 7. den přestávka a měsíční období pokračuje (i když celý můj cyklus trvá 4 dny)
Navštěvovat genetik předepsala pilulky, které zastaví krvácení a antibiotika intramuskulárně.
výboj černá a červená. vůně hniloby
co to mohlo být.

V tomto případě je vhodné společně se svým gynekologem zvážit možnost zrušení hormonální antikoncepce. Příznaky, které můžete popsat, jsou způsobeny tím, že tato antikoncepce není pro vás vhodná.

Dobrý den Přijímám Novinet poprvé. Počínaje prvním dnem cyklu. Během prvních 3-4 dnů došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. Nyní jsem četl recenze a byl jsem velmi vyděšený, že prvních 14 dní, které se ukázaly, nebylo chráněno. Řekni mi, jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Koneckonců to byl třetí den menstruace.

Pravděpodobnost těhotenství je, ale velmi nízká, protože ovulace se obvykle vyskytuje ve dnech 12-16 menstruačního cyklu, což v tomto případě nepřispívá k výskytu těhotenství. Přečtěte si více v článku: "Pravděpodobnost těhotenství"

Dobrý den! Piju první balíček novinek, dnes je jich tam už 11 pilulek, začalo jsem všechno podle instrukcí v první den mé menstruace, vše v pořádku, až na to, že rozdíl byl o 15 minut později, ale stále mám hnědé sekrety v malých množstvích a akné ! Řekni, prosím, je to v pořádku? A zda bude možné, aby nebyl chráněn 14. den po užití tablet.

V prvních 3 měsících, tělo si zvykne na antikoncepční lék, pokud po 3 měsících menstruační cyklus není stanoven, je doporučeno konzultovat gynekologa, zda se rozhodnete změnit lék. Po 10-14 dnech pravidelného užívání léku, nemůžete použít další bariérové ​​metody antikoncepce. Přečtěte si více v článku: "Novinet"

Ahoj, užívám Novinet několik měsíců, 21. října jsem vypil poslední pilulku kurzu, poslední den menstruace byl 30. října, během něhož byl nechráněný pohlavní styk s ejakulací uvnitř.

V tomto případě, s pravidelným užíváním drogy a dodržování pravidel přijetí, je pravděpodobnost těhotenství extrémně nízká. Přečtěte si více o antikoncepčních lécích, přečtěte si článek: "Antikoncepce. Novinet"

Dobrý den, přijímám novinku po dobu 11 měsíců, po sedmidenním odpočinku se stává, že můžu za dva týdny začít s novým balením a zároveň se v tomto období nemůžu otěhotnět. Díky předem.

V tomto případě je pravděpodobnost těhotenství velmi vysoká. antikoncepční účinek léku není zachován, když je lék podáván ve špatném režimu (pro pravidla léku, přečtěte si odkaz Novinet). Užívání léku bez dodržování pravidel pro přijetí může vést k hrubým hormonálním poruchám, výskytu nežádoucího těhotenství. Přečtěte si více o pravděpodobnosti těhotenství kliknutím na odkaz Pravděpodobnost otěhotnění.

řekni mi prosím! pokud nepřetržitě přijímáte nové položky po dobu několika měsíců, udělejte vše, co je napsáno v návodu, musíte se bránit v první den, nebo 2.3.4 po 7. období při použití dalšího balíčku?

V případě, že užíváte Novinet v souladu s pokyny, bez mezer, bez společného užívání léků, které snižují antikoncepční aktivitu přípravku Novinet, během přestávky a na začátku užívání tablet z dalšího balení, pravděpodobnost těhotenství se nezvyšuje. Více o principu působení tohoto léku, indikacích a kontraindikacích pro použití, o prostředcích a situacích, které snižují jeho antikoncepční aktivitu, si můžete přečíst ve specializované sekci: Novinet. Nesmíme zapomenout, že při pravidelném užívání hormonálních antikoncepčních prostředků je nutné podstoupit vyšetření gynekologem nejméně jednou za šest měsíců. Tato vyšetření jsou nezbytná pro včasnou detekci a eliminaci možných negativních účinků této metody antikoncepce.

Aktualizaci přijímám od prvního dne nástupu menstruace. Já jsem 16. Mám cyklus někde 24 až 27 dní. Na 9 tabletách byl nechráněný pa. Můžu být těhotná?

Maximální antikoncepční účinek při aplikaci přípravku Novinet se vyvíjí desátý den po zahájení jeho užívání. Na začátku užívání této drogy je nutné použít další antikoncepční prostředky - kondom v prvních deseti dnech, začalo se používat pravidelně, pokud je nechráněný sexuální kontakt před uplynutím této doby, existuje pravděpodobnost těhotenství. Podrobněji o pravděpodobnosti těhotenství si můžete přečíst v sérii našich článků o různých situacích, ve kterých zůstává pravděpodobnost oplodnění a početí: Pravděpodobnost otěhotnění.

Dobrý den, první měsíc jsem Lindinet 30 před tímto měsícem viděl Logest ztratil 12 pilulek a pil 13 po dobu 15 dnů to bylo nechráněné sex pilulky ne vždy trvat čas, rozdíl byl od hodiny do tří, téměř nikdy zaplavil vodou častěji s čajem je možné, že bude těhotenství ? A snižuje účinek léků alkohol?

Vynechání léku a jeho nepravidelné použití, jakož i nesprávné dodržování způsobu užívání antikoncepčního léku snižuje antikoncepční účinek. V tomto případě je pravděpodobnost těhotenství poměrně vysoká. Doporučuje se darovat krev na hCG 10 dní po pohlavním styku a konzultovat gynekologa. Tento způsob vyšetření je nejpřesnější pro definici těhotenství, více si můžete přečíst kliknutím na odkaz hCG. Přečtěte si více o pravděpodobnosti těhotenství, přečtěte si sérii článků kliknutím na odkaz Pravděpodobnost otěhotnění.

Přijměte Novinet druhý měsíc, byl přerušen nechráněný pohlavní styk. Dnes je čtvrtý den sedmidenní přestávky, ale stále ještě nejsou žádné měsíční období. Jaká je pravděpodobnost těhotenství.

V případě, že pravidelně užíváte lék bez přeskakování a zároveň je pravděpodobnost těhotenství vyšší než 1-2%. Pro vyloučení těhotenství se však doporučuje konzultovat gynekologa a darovat krev pro hCG nebo provést rychlý těhotenský test doma. Přečtěte si více o pravděpodobnosti těhotenství kliknutím na odkaz Pravděpodobnost otěhotnění.

Dobrý den, mám otázku... začněte pít OK Median od prvního dne menstruace. Již 7 dnů a měsíční jít dobře samozřejmě není tak hojný jako na začátku, ale je. je to ok?
A další otázka, který den přijetí je OK medián, může být obsazena nechráněným pohlavím, pokud začnete pít OK od prvního dne menstruace?

V tomto případě se organismus přizpůsobuje antikoncepčnímu léku a během celého prvního cyklu příjmu léku lze pozorovat nedostatek výboje, ale pokud je výtok intenzivnější, doporučuje se konzultovat s gynekologem a v případě potřeby předepsat symptomatickou léčbu. Úplný antikoncepční účinek léku obvykle začíná na 7-10 den pravidelného užívání léku, do té doby se doporučuje používat bariérové ​​metody antikoncepce. Přečtěte si více kliknutím na odkaz: Antikoncepce.

V první den menstruace jsem si vzal jednu antikoncepční pilulku "regulon", ve stejný den, kdy jsme s manželem měli nechráněný sexuální kontakt, jaká je pravděpodobnost otěhotnění?

Maximální antikoncepční účinek přípravku Regulon se vyvíjí nejdříve 10 dní od začátku jeho užívání. Navzdory skutečnosti, že pravděpodobnost těhotenství v prvních dnech menstruačního cyklu je velmi malá, nemůže být zcela vyloučena. Podrobněji o pravděpodobnosti těhotenství si můžete přečíst v sérii našich článků o různých situacích, ve kterých zůstává pravděpodobnost oplodnění a početí: Pravděpodobnost otěhotnění.

Piju už 6 měsíců, všechno bylo v pořádku, v lednu nepřišel měsíčník.

I při včasném a pravidelném užívání léků ze skupiny perorálních antikoncepčních přípravků obsahujících hormony, které zahrnují lék Novinet, existuje možnost těhotenství. Proto, když dojde ke zpoždění menstruace, určitě potřebujete vyšetřit gynekologa, aby se zabránilo těhotenství. Podrobněji o pravděpodobnosti těhotenství si můžete přečíst v sérii našich článků o různých situacích, ve kterých zůstává pravděpodobnost oplodnění a početí: Pravděpodobnost otěhotnění.

Dobrý den! Přijímám Novinet na první měsíc od 1. dne cyklu, od 8. do 10. dne se ode mě odehrával plover s ejakulací, poté co začalo špinění vybírat a až do dne 14. dne byla také nechráněná PA. Jaká je pravděpodobnost těhotenství? Dnes je 16. den užívání pilulek.

Úplný antikoncepční účinek léčiva přichází v den 7 pravidelného užívání. V tom případě. Pokud jste pravidelně a bez přijetí lék, v tomto případě je pravděpodobnost těhotenství minimální. V případě, že dojde ke zpoždění v menstruačním cyklu, určitě musíte být vyšetřen gynekologem, aby se zabránilo těhotenství. Podrobněji o pravděpodobnosti těhotenství si můžete přečíst v sérii našich článků o různých situacích, ve kterých zůstává pravděpodobnost oplodnění a početí: Pravděpodobnost otěhotnění. Více o principu působení tohoto léku, indikacích a kontraindikacích pro použití, o prostředcích a situacích, které snižují jeho antikoncepční aktivitu, si můžete přečíst ve specializované sekci: Novinet.

Ahoj, začal jsem si od 3. dne menstruace dělat novost, po užití 7 tablet jsem měl nechráněný pohlavní styk (piju tablety ve stejnou dobu, každý den) Jaká je pravděpodobnost těhotenství?

Úplný antikoncepční účinek léčiva přichází v den 7-10 pravidelného užívání léku. Ve vašem případě existuje pravděpodobnost těhotenství, ale je nízká. K vyloučení těhotenství se však doporučuje konzultovat gynekologa a darovat krev pro hCG 10 dní po pohlavním styku nebo provést rychlý těhotenský test doma 14 dní po pohlavním styku. Přečtěte si více o pravděpodobnosti těhotenství, přečtěte si odkaz: Pravděpodobnost otěhotnění.

Dobrý den Přijímám Novinet 5 měsíců.. nebyl chráněn pohlavním stykem (při užívání 17tablet).. Souhlasím, že ve stejnou dobu, pouze v první polovině dne. existuje šance otěhotnět?

Aby bylo možné používat hormonální antikoncepci, včetně přípravku Novinet, aby se dosáhlo maximálního antikoncepčního účinku, musí být lék užíván striktně ve stejnou dobu. V opačném případě se zvyšuje pravděpodobnost těhotenství. Více informací o antikoncepčním léku Novinet, o pravidlech jeho užívání, indikacích a kontraindikacích, stejně jako o vlivu tohoto léku na reprodukční systém žen, si můžete přečíst v naší tematické sekci se stejným názvem: Novinet.

řekněte mi pravdu, a pokud začnete pít druhý balíček novinek, ne o sedm dní později, ale více, co se pak stane.

V případě, že nedodržíte režim podávání léku, mohou se vyskytnout hormonální poruchy a v důsledku toho se může objevit průlomové děložní krvácení. Lék musí být užíván striktně podle pokynů. Více informací o antikoncepčním léku Novinet, o pravidlech jeho užívání, indikacích a kontraindikacích, stejně jako o vlivu tohoto léku na reprodukční systém žen, si můžete přečíst v naší tematické sekci se stejným názvem: Novinet.

Dobrý den, řekněte mi prosím, vezmu si nový už více než rok a půl, před šesti měsíci jsem si vzal na měsíc pauzu, vždy jsem to pravidelně bral ve stejnou dobu, tak se stalo, že v dalším balení jsem zapomněl vzít 3 tablety, vzal to o 15-16 hodin později, Chtěl jsem si vzít pilulku jako obvykle, ale až po 4 hodinách a poté, co tam byl nechráněný kontakt, jaká je pravděpodobnost těhotenství a měla bych přestat užívat pilulky nebo je do konce dostavit?

V situaci popsané Vámi je pravděpodobnost těhotenství extrémně malá, nelze ji však zcela vyloučit. Použití léku je žádoucí zastavit před dalším menstruačním cyklem. Celé období zahloubení a prvních deset dní, po obnovení užívání přípravku Novinet, bude nutné použít bariérovou antikoncepci (kondomy). Více informací o antikoncepčním léku Novinet, o pravidlech jeho užívání, indikacích a kontraindikacích, stejně jako o vlivu tohoto léku na reprodukční systém žen, si můžete přečíst v naší tematické sekci se stejným názvem: Novinet.

Dobré odpoledne Začala pít Novinet, od jednoho dne menstruace, brzy na konci prvního balíčku. Chci naplánovat dítě po skončení kurzu! Jak brzy můžete žít otevřeně? A pokud to bude fungovat téměř okamžitě, jak to ohrožuje nebo co to ovlivňuje?

Po ukončení léčby antikoncepčním přípravkem se doporučuje naplánovat těhotenství o 3 měsíce později, aby se plně obnovila funkce vaječníků. Během tohoto období se doporučuje konzultovat s gynekologem a provádět vyšetření (ultrazvuk pánevních orgánů, krev pro pohlavně přenosné infekce a pohlavní hormony) pro plánování těhotenství. Přečtěte si více o přípravě na těhotenství, průzkumných schématech, přečtěte si řadu článků kliknutím na odkaz: Plánování těhotenství.

Užívám Rigavidon déle než 2 roky, poslední den v sedmé přestávce byl pohlavní styk, ale asi po 4 hodinách jsem začal pít nový balíček, můžete mi prosím říct, zda je těhotenství možné?

V případě, že drogu pravidelně užíváte, antikoncepční účinek léku se během sedmidenní přestávky nesníží a není důvod k obavám. Musíte mít na paměti, že při dlouhodobém užívání antikoncepčního léku byste měli přestat užívat lék, jednou za 9-12 měsíců, po dobu 1-2 měsíců, k obnovení funkce vaječníků. Přečtěte si více o antikoncepčních lécích, pravidlech jejich použití, indikacích a kontraindikacích v sérii článků kliknutím na odkaz: Antikoncepce.

Dobrý den! 19. Včera jsem skončil s užíváním tablet Novinet, poslední balení (piju první měsíc), začalo to brát od prvního dne v měsíci, bylo delší než obvykle, pila bohužel ne ve stejnou dobu, neunikla více než 7 hodin, během Po dobu dvou týdnů byla uvolněna krev, zejména v posledních dnech, večer, kdy se zdálo, že se zastaví, a ráno začali znovu krvácet, jako v posledních dnech menstruace. Měl jsem trochu bolesti v podbřišku, teď mám pauzu, ale krev nikdy nepřestala, řekněte mi prosím, může se organismus tímto způsobem přizpůsobit? Měl bych Novinet užívat s novým balení?

Během prvního cyklu užívání léku Novinet je možný výskyt krvácení, zpravidla takové sekrece zmizí nezávisle. Nicméně v případě, že krvácení je doprovázeno bolestí v podbřišku, je vhodné podstoupit vyšetření gynekologem, než se znovu začne užívat Novinet. Existuje možnost, že tento lék není vhodný pro vás a budete si muset vybrat jinou antikoncepci. Více informací o společnosti Novinet naleznete v sekci Novinet.

Dobré odpoledne Vzal jsem si Novinet tři měsíce, přestal jsem pít, pil jsem balíček, během 7denní přestávky začalo krvácení (od 16. do 19. dne), mám otázku: první den po sedmidenní přestávce (20.), kdy už tento lék nepřijímám, sexuální styk nastal, partner ve mně skončil Jaká je pravděpodobnost otěhotnění?

Antikoncepční účinek léku je u konce, protože již ji nepřijímáte, s ohledem na den menstruačního cyklu je pravděpodobnost těhotenství nízká, ale není možné ji zcela odstranit. V případě zpoždění menstruačního cyklu se doporučuje vyloučit těhotenství, darovat krev pro hCG a poradit se s gynekologem. Přečtěte si více o situacích, kdy je zachována pravděpodobnost těhotenství, čtěte kliknutím na odkaz: HCG - časná diagnostika těhotenství.

Ahoj, to je můj druhý cyklus nových věcí, začal v červenci, po prvním balení jsem si vzal 7-denní přestávku, to je nyní 16. den užívání pilulek a všiml jsem si, že jsem začal malé krvácení, ne řídnutí, ale normální jasně červená krev a trochu bolesti, která se stane během menstruace v dolní části břicha, nevím, co si mám myslet, po celou dobu mám pravidelného sexuálního partnera a už se nechceme chránit, mohlo by to nějak souviset s tím, že jsem byl dva týdny v teplé zemi? jít do gynekologa teď ne sta.

Při užívání antikoncepčních prostředků v prvních třech cyklech příjmu může být špinění a průlomové krvácení, pokud krvácení není hojné, není důvod k obavám, stačí pokračovat v užívání léku v předepsaném harmonogramu, jinak musíte být vyšetřen gynekologem na schůzku symptomatická léčba a řešení potřeby přerušení léčby. Pro více informací o tomto antikoncepčním léku Novinet si můžete přečíst v sérii našich článků kliknutím na odkaz: Novinet.

dnes je druhý den krvácení a zhoršuje se, tmavě červená s malými burgundskými sraženinami a bolestí žaludku níže. totéž nemůže být příznaky těhotenství nebo potratu? jak dlouho vydrží krvácení z průniku normálně?

Normálně, ne více než 7-10 dnů, pokud se bolesti zesílí, krvácení se stává hojnějším, osobní vyšetření odborným lékařem a jmenování symptomatické léčby je nezbytné. V tuto chvíli můžete začít užívat Ascorutin, snížit krvácení, odvar z listů kopřivy nebo Vikasol, nejlépe pod dohledem gynekologa. Přečtěte si více o Novinetu v sekci stejného jména kliknutím na odkaz: Novinet.

Dobrý den! Vyzývám vás s následující otázkou: 24. července (první den menstruace) začal brát Novinet (poprvé), po 10 dnech došlo k sexuálnímu kontaktu s ejakulací uvnitř, pili balíček-šel měsíčně, po 7 dnech (21. srpna) začal druhý. Občas jsem měl nízkou záda, když jsem pil první balíček, mohl jsem otěhotnět, nebo to bylo jinak?

Ekaterina, kdybyste dělali všechno správně a pilulky užívali pravidelně ve stejnou dobu každý den, pak je riziko otěhotnění velmi malé. Léčivo Novinet odkazuje na spolehlivé a osvědčené prostředky a jeho antikoncepční účinek přesahuje 99%. Bolestivé bolesti, které vás trápí, mohou být způsobeny jinými příčinami, ale ne těhotenstvím. Měli byste se poradit se svým gynekologem, abyste se vypořádali s otázkou bolesti kňučícího charakteru. Mohou být spojeny se zánětlivými příčinami, adaptací těla na změny hormonálních hladin nebo s jinými příčinami. Tento problém může vyřešit pouze lékař. Neměli byste přestat užívat léky sami, protože vaše stížnosti na to nesvědčí. Více informací o hormonální antikoncepci a medicíně Novinet se dozvíte v sekci Novinet

Dobrý den! Přijímám protokol za druhý měsíc. Gynekolog předepsal hormonální příjem po operaci (ruptura cysty pravého vaječníku). po operaci byla na stejném místě nalezena další paraovariální cysta, její rozměry 24 mm. o něco více než dva měsíce. Řekni, prosím, je možné dělat PA vůbec a jak často? Má to vliv na stav cysty (jak se někdy po PA vyskytují bolesti v pravém dolním břiše) A jaká je pravděpodobnost otěhotnění, přičemž logistika je přesně podle instrukcí, pokud se s PA zabýváte několikrát za sebou bez další ochrany?

Při správném užívání antikoncepčního přípravku je riziko nežádoucího těhotenství minimální. V tom případě. pokud cysta přetrvává, je zde bolest při pohlavním styku, dochází k menstruaci s bolestí a těžkým krvácením, měli byste se poradit se svým gynekologem, zda je nutné chirurgické odstranění cysty. Pravidelný sexuální život není kontraindikován, ale sex by neměl být příliš násilný, protože existuje riziko prasknutí cysty. Přečtěte si více o antikoncepčních přípravcích v sérii článků kliknutím na odkaz: Logest.

Dobré odpoledne Už jsem vypil 2 balíčky novinek. z umělých důvodů. 5. července měl mini potrat. a téhož dne jsem začal pít novinku. v sedmidenní přestávce měsíční nešel. ultrazvuk odhalil zbytky vajíčka. 1. srpna opět vyrobili mini. od 2. srpna opět novinka. V sedmidenní přestávce poté, co druhý balíček přišel měsíčně od 23. srpna. 8. den tohoto srpna začala pít třetí balíček novinek. prášky nechyběly. na 3 tabletách (1. září) došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. V tento den jsem pil pilulku později než obvykle po dobu 6 hodin. Děkuji

V situacích popsaných Vámi je pravděpodobnost těhotenství prakticky vyloučena, protože zpoždění užívání antikoncepčního přípravku obsahujícího hormony kleslo v prvním týdnu jeho užívání. Můžete pokračovat v užívání přípravku Novinet jako obvykle, bez použití dalších kontraceptiv (kondomů). Pro více informací o indikacích a kontraindikacích pro jmenování léku Novinet si můžete přečíst v sekci zdravotnické informace se stejným názvem: Novinet.

Ahoj, piju třetí balíček nového produktu, uprostřed druhé, krvácení začalo, neudělal jsem pauzu a okamžitě začal pít třetí, dnes je šestý den třetího balení, krvácení bylo 12 dní (začalo se od 16. dne 2 balení) a pak hodně, pak trochu, pak jasně červená, pak hnědá s sraženinami. týden před začátkem krvácení došlo k pohlavnímu styku s ejakulací uvnitř, ale pilulky jsem bral včas, i když jsem několikrát užíval spasmalgon.Může snížit aktivitu tablet? stojí za to vyloučit případ těhotenství? nebo je to normální průlomové krvácení? Nejdůležitější otázkou je, zda bych měl pokračovat v pití nebo přestat užívat lék?

Ve vašem případě existuje podezření na průlomové krvácení, protože jste porušili režim Novinetu. Měli byste užívat tento lék přesně podle schématu. Spasmalgon neovlivňuje účinnost hormonální antikoncepce. Myslím, že se symptomy, které jste popsali, nemá smysl vyloučit těhotenství. Chcete-li se rozhodnout, zda tento lék nadále užívat nebo jej nahradit jinou antikoncepcí, musíte navštívit gynekologa. Více o Novinetu, pravidlech přijímání a možných komplikacích se můžete dozvědět v případě porušení přijímacího režimu v sekci: Novinet

Dobrý den Byl proveden průkaz 5 pilulek, měl být odebrán 26. srpna ve 20:30 a 27. srpna ve 20:30 s dalšími 6 tabletami. 10 tablet mělo nechráněný pohlavní styk. Jak je v tomto případě možné těhotenství? Podařilo se mu tělo hromadit dostatečnou koncentraci léku? Piju druhý cyklus

Pokud došlo k opomenutí pilulky Novinet a byl druhý den opilý spolu s dalším, pak se doporučuje pokračovat v dalším postupu v rámci tohoto programu. Do 7 dnů je podle instrukcí pro tento lék nutné použít další metody bariérové ​​antikoncepce, protože antikoncepční účinek je snížen a existuje riziko nežádoucího těhotenství. V případě hormonální antikoncepce nemůžeme hovořit o „akumulaci koncentrace“, protože mechanismus účinku je odlišný. Pro více informací o tomto léku se můžete dostat do sekce: Novinet

A jaké je procento těhotenství v mém případě?

V tomto případě nemůžeme hovořit o procentu pravděpodobnosti, protože výskyt těhotenství závisí na mnoha faktorech. Podle oficiálních údajů se riziko nežádoucího těhotenství významně zvyšuje a lze jej srovnávat se stavem, kdy neužíváte antikoncepci. Přečtěte si více v sekci: Hormonální antikoncepce

Měsíčně přišlo, a dokonce co! teď vezmu všechno velmi pečlivě a včas! a otázka. Je možné udělat nechráněnou PA ve třetím cyklu první pilulky? Středa začíná osmý den po přestávce, ve čtvrtek, PA :) díky)

Pokud užíváte hormonální antikoncepci podle harmonogramu a neporušujete pořadí přijetí, neměli byste být důvodem k obavám. Pokud budete dodržovat všechna doporučení, pravděpodobnost těhotenství se téměř sníží na nulu. Více se o tom dozvíte v sekci Hormonální antikoncepce.

Začal jsem pít novinku z 5. dne menstruace (neměl jsem čas od prvního a poradil jsem gynekologovi od 5. dne), řekla také, že první týden by měl být chráněn., musím obhájit první týden druhého a následujících balíčků? Děkuji předem.

Ne, v situaci popsané Vámi, od začátku aplikace druhého balení přípravku Novinet, nemusíte používat další antikoncepci. Více informací o pravidlech léku Novinet ao jeho účincích na ženské tělo si můžete přečíst v naší tematické sekci: Novinet.

Dobrý den, mám otázku: Mám 27 let, mám dvě děti, 4.6 a 1.2 Před měsícem lékař doporučil potrat 3 měsíce NOVINET. Nekupoval jsem hned a rozhodl jsem se počkat na menstruaci, ale náhodou jsem si přečetl, že je nemožné pít ženám, které porodily - je to tak? Pokud ano, mohu pokračovat v pití i po 3 měsících?

Jakékoliv antikoncepční léky se volí individuálně, vše závisí na úrovni hormonálních hladin a na situaci, kdy je třeba tento lék začít užívat. Tento lék není kontraindikován u žen, které porodily, může být užíván tak dlouho, jak je to nutné, pokud je lék pro vás správný, pokud se vyskytnou významné vedlejší účinky během období užívání léků, budete se muset rozhodnout, zda se má hormonální léčivo nahradit. Přečtěte si více o této antikoncepci v sérii článků kliknutím na odkaz: Novinet.

Je možné otěhotnět v prvním cyklu užívání přípravku Yarin?

Možná proto plný antikoncepční účinek léku přichází v den 7-10 pravidelného užívání léku, což je důvod, proč v prvním cyklu léku se doporučuje v prvních 10 dnech používat bariérové ​​metody antikoncepce během pohlavního styku. Přečtěte si více o hormonální antikoncepci kliknutím na odkaz: Hormonální antikoncepce.

Dobré ráno Řekněte mi, jaká je pravděpodobnost těhotenství, pokud si vezmu Novinet 5 měsíců, pravidelně ve stejnou dobu, s výjimkou posledního měsíce, čas příjmu není vždy stejný s rozdílem 6 hodin, ale denně. Dnes 15 pilulku. Nechráněný pohlavní styk byl od 1.09.12 do 8.09.12. Poslední měsíční začal 29.08.12. Cyklus 27-28 dnů.

Při dodržení harmonogramu recepce a absence přijetí recepce do 12 hodin účinnosti tohoto přípravku vysoká. Doporučuje se však užívat ji ve stejnou dobu, aby se minimalizovalo riziko nežádoucího těhotenství. Ve vašem případě je riziko těhotenství minimální. Více se můžete dozvědět v sekci: Jess

Ahoj, piju Novinet 13 dní a celou tu dobu mám krevní výtok a 4 dny užívání tablet mám nechráněné sexuální akty Jaká je pravděpodobnost otěhotnění?

Během prvního cyklu užívání léku, může být špinění, může to být varianta normy, pokud se situace normalizuje po třetím cyklu užívání léku, budete muset konzultovat se svým gynekologem rozhodnout, zda zrušit nebo nahradit lék. V případě, že máte nechráněný sex od čtvrtého dne přijetí, riziko těhotenství je dostatečně vysoké, protože plný antikoncepční účinek léku přichází pouze na 7-10 den pravidelného užívání Novinet. Přečtěte si více o tomto antikoncepčním léku kliknutím na odkaz: Novinet.

Řekněte mi, prosím, je to možné, když měníte lék Diane-35 na novinet, otěhotníte 9. den užívání novinetu? (Přijímám od prvního dne menstruace současně), od kterého období nemohu používat další antikoncepci?

Pokud jsou obě léky užívány pravidelně a přenos byl prováděn v souladu s pokyny, jinými slovy, bezprostředně po ukončení aplikace 21. pilulky Diane-35, začali jste používat Novinet (bez sedmidenní přestávky) - nejsou zapotřebí žádné další antikoncepce. V případě, že sedmidenní přestávka byla zahájena a Novinet byl užíván osmý den přestávky, je třeba do dvou týdnů aplikovat další antikoncepční prostředky (kondomy). Pro více informací o léčivech obsahujících hormony Novinet ao pravidlech pro jejich užívání, stejně jako o účinku tohoto léku na hormonální pozadí, si můžete přečíst v naší tematické sekci se stejným názvem: Novinet.

po skončení aplikace diane -35 byla provedena 3denní přestávka, poté začalo její období a já jsem pila novinku v den 1, v den 9 byl akt bez další ochrany, v který den se nová akce koná, v tom případě? Jaká je šance otěhotnění?

Pravděpodobnost těhotenství v této situaci je velmi malá, ale nelze ji zcela vyloučit. Můžete pokračovat v užívání přípravku Novinet jako dříve, ale když se objeví příznaky těhotenství (nevolnost, slabost, nedostatek nebo změna chuti k jídlu, bolest břicha atd.), Užívání přípravku bude třeba zastavit a gynekolog vyšetřit, aby bylo zajištěno, že těhotenství nebude možné. Přečtěte si více o prvních příznacích, které se objevují během těhotenství, můžete si přečíst v článku: 25 příznaků těhotenství.

Dobrý den, začal jsem pít Novinette 2. cyklus, 3 tablety, nechráněný pohlavní styk, ejakulace uvnitř, je těhotenství možné?

V případě, že budete mít lék Novinet přísně na systému, riziko těhotenství chybí. Lék je účinný po celou dobu přijetí, včetně těch dnů, kdy si vezmete přestávku. Více se o tom můžete dozvědět v sekci Novinet

Dobrý den!
Téměř před třemi měsíci jsem porodila, byla jsem předepsána prášky Charrozettovy doktorky, když jsem kojila, dokončila jsem balení, šla jsem měsíčně, ale velmi vzácně, první den jsem „pomazala“, od prvního dne tohoto měsíce jsem začala užívat Novinet. Může tento hubený výtok znamenat, že jsem během užívání tablet otěhotněla? Je možné otěhotnět při změně hormonální antikoncepce?
Děkuji moc!

Ve vámi popsané situaci bohužel nelze vyloučit pravděpodobnost těhotenství. Pro přesnější diagnózu je žádoucí podstoupit vyšetření gynekologem a ultrazvukem pánevních orgánů. Pro více informací o léku Novinet a pravidlech pro jeho použití, můžete si přečíst v naší sekci lékařských informací se stejným názvem: Novinet.

Dobrý den! Řekni mi, 02.09 byl lékařský potrat, žádná krev vůbec nebyla, od 4/09 jsem začal užívat Regulon, 18.09 Měl jsem sex s kondomem, 27 Začal jsem na noční menstruaci, ale před a během zvracení. Řekni mi, je možné těhotenství?

Pokud by během pohlavního styku byla použita metoda bariérové ​​antikoncepce, je těhotenství vyloučeno. Více informací o užívání hormonálních antikoncepčních tablet se dozvíte v sekci Hormonální antikoncepce. Můžete se také dozvědět o pravidlech pro užívání léku Regulon v sekci: Regulon

Beru midian po sedmidenní přestávce, nastartuji nový balíček a na 3 tabletách byla nechráněná pačka, jaká je pravděpodobnost těhotenství

Se správným užíváním hormonální antikoncepce se nemusíte bát. Hlavní účel těchto léků - antikoncepce. Pravděpodobnost těhotenství za podmínek přijetí je téměř nulová. S tímto nástrojem se nemusíte starat o antikoncepci. Více se o tom dozvíte v naší sekci: Hormonální antikoncepce

Začal jsem používat antikoncepční pilulky, vypouštění začalo (cítí se jako měsíc a žaludek bolí jako měsíc, ale přišlo o deset dní dříve a skromně) Co to mohlo být? pomoc..

Uveďte prosím, jaký druh drogy se jedná. Existovaly mezery v užívání antikoncepce, zvracení, záchvatů průjmu? Od kdy používáte antikoncepci, jste během pohlavního styku přestali používat další antikoncepci? S těmito informacemi bude možné přesně odpovědět na vaši otázku.

Dobrý den Zajímám se o takovou otázku, přijímám Yarinu, na druhé jsem pil 21. pilulku a na 5. jsem šel měsíčně a nechyběla nechráněná PA Jaká je pravděpodobnost těhotenství?

Pokud užíváte Yarinovu hormonální antikoncepci podle režimu a nenechte si ujít užívání pilulky, pak její antikoncepční účinek trvá po celou dobu užívání, včetně dnů přestávky. V těchto dnech také nemusíte mít strach a další antikoncepce není nutná. Více se o tom můžete dozvědět z naší tematické sekce: Yarin

Dobrý den Je mi 20 let, snažím se otěhotnět, to nefunguje. Mám levý vaječník a trubku v adhezi, lékař byl v nemocnici a říkal, že pravý vaječník a trubice jsou zdravé, ale po nemocnici se také nemocná nemoc. znovu jí bylo řečeno, že cysta (funkční) byla vytvořena na pravém vaječníku plus nepravidelná menstruace (45-55 dní) a doporučila mi Lindinet 20 pít 3 měsíce a zrušit. Můžete mi prosím říct, jestli mohu okamžitě otěhotnět? )))

Léčivo Lindinet přispívá k normalizaci hormonálního pozadí a je účinné v přítomnosti funkčních cyst, menstruačních poruch. Užívání této drogy nezaručuje, že těhotenství se objeví okamžitě, ale významně zvyšuje šance. Přečtěte si více v sekci: Lindinet

Dobrý den, mám takovou otázku, piju nový výrobek už půl roku, operace je naplánována na 17. října, abych opravila nosní přepážku, už jsem se rozhodla, že to neudělám, ale v posledních dnech jsem se rozhodla. Manuál říká, že musíte přestat užívat lék před operací a moje prášky skončí právě den před operací, co mám dělat.

V případech, kdy se očekává významná operace s dlouhou následnou imobilizací, doporučuje se Novinet přestat pít předem. Pokud je operace malá, je třeba informovat chirurga a anesteziologa, že užíváte hormonální antikoncepci, abyste se rozhodli, zda operaci odložit nebo provést v určeném čase. Více informací naleznete v tematické sekci našich stránek: Novinet

Po pětiměsíční pauze jsem začal znovu pít Novinet od 4. nebo 5. dne cyklu (měsíční období bylo téměř u konce), 6. den recepce byla nechráněná PA, aniž by musela jít dovnitř, jaké jsou šance na těhotenství a v co nejkratší době můžete zjistit?

V případě, že nedošlo k ejakulaci přímo v pochvě nebo na vnějších pohlavních orgánech, je pravděpodobnost těhotenství poměrně malá. Novinet můžete užívat jako obvykle. Po 7-8 dnech, po pohlavním styku, můžete zkontrolovat hladinu hCG v krvi, tato analýza vám umožní vyloučit těhotenství co nejpřesněji a nejrychleji. Další informace o tomto testu naleznete v části Analýza analýzy hCG.

Dobrý den! V návodu k použití přípravku Belara se uvádí, že počátek počátečního užívání léčiva by měl být v 5. den cyklu. Řekni mi, prosím, můžu začít od 8. dne? A pokud ano, kolik dalších ochranných opatření bude třeba použít?

V případě, že chcete tento lék užívat za účelem antikoncepce (tj. Nikoli pro lékařské účely, jak je předepsáno lékařem), měli byste jej začít užívat nejpozději pátý den menstruačního cyklu (ideálně od prvního dne menstruačního cyklu), V opačném případě se antikoncepční účinek v tomto menstruačním cyklu neobjeví (po celou dobu užívání léčiva z tohoto balení, budete muset použít další antikoncepční prostředky). Pro více informací o různých možnostech antikoncepce si můžete přečíst v sekci s informacemi o zdravotním stavu: Antikoncepce a antikoncepce.

Dobré odpoledne
Mám naléhavou otázku a budu vám velmi vděčný, že od vás dostanu odpověď.
První měsíc nové schůzky užívám pravidelně a 15. den přijetí je nechráněný akt, po kterém je každý den červenohnědý krvavý výtok.
Řekni mi, co to znamená? Dishormonální stav nebo možné těhotenství?

Pokud užíváte Novinet pravidelně a současně, je vyloučeno neplánované těhotenství. Během celého cyklu také není třeba se uchylovat k dalším antikoncepčním opatřením. Špinění spojené s užíváním léku, mohou být během prvních měsíců užívání. Více se o tomto léku dozvíte v sekci: Novinet

Dobrý den! Prosím, řekni mi to. Začal jsem brát druhý balíček Novinetu po sedmi denní přestávce a na první pilulce došlo k nechráněné PA. Je nějaká šance otěhotnět? Tablety viděl současně. Díky předem.

Pokud jste užíval (a) přípravek Novinet pravidelně (při použití prvního balení léku nebyly žádné přeskoky, menstruace přišla včas), neměla by být důvod k obavám - antikoncepční aktivita Novinetu by se proto neměla snižovat, proto se nemusíte bát těhotenství. Pro více informací o účincích léku Novinet na hormony a pravidla pro jeho použití si můžete přečíst v naší tematické sekci se stejným názvem: Novinet.

Chtěl bych se zeptat, viděl jsem nový produkt po dobu 3 měsíců, rozhodl se vzít si přestávku v 10 dnech nebyl chráněn pohlavním stykem.Je tu šance na těhotenství?

V případě, že jste neužívali žádná antikoncepční opatření, existuje riziko těhotenství, protože Novinet projevuje svůj antikoncepční účinek pouze tehdy, když užíváte pilulky. Je možné diagnostikovat časné těhotenství pomocí testu hCG. Doporučuje se, aby si to vzal 7-10 dnů po dni pravděpodobného početí. Více se o tom můžete dozvědět v tematické sekci našich stránek: Analýza pro HCG - včasná diagnostika těhotenství

Yarinu jsem začala užívat v první den menstruace, pravidelně 6. den recepce byla nechráněná PA, jaká je pravděpodobnost těhotenství?

V tomto případě riziko těhotenství chybí, protože antikoncepční účinek přípravku Yarina se projevuje od prvního dne přijetí, pokud jste začali užívat tablety v den, kdy začalo období užívání přípravku. Více se o tom můžete dozvědět v tematické sekci našich webových stránek: Yarin

malé vyjasnění výše uvedené otázky, nechráněná PA byla v šestý den pravidelného příjmu Yariny, bezprostředně po užití 7 tablet, jaká je pravděpodobnost otěhotnění v tomto případě?

Pravděpodobnost těhotenství je minimální antikoncepční účinek léku dosáhl maximální úrovně, není důvod k obavám. Přečtěte si více o této antikoncepci v sérii článků kliknutím na odkaz: Yarin.

Je mi 26 a mám dvě děti, Yarina byla předepsána lékařem bez hormonálních testů, a na internetu jsem četl, že tento lék je nízká dávka a je vhodný pro ženy, které nedaly porod ani po 35. Bude mě chránit před nechtěným těhotenstvím? Jak to zkontrolovat?

Pro předepisování antikoncepčních přípravků není testování hormonů povinné. Tato hormonální antikoncepce je podávána jak ženám, které porodily a které nedaly porod, takže je můžete používat bez obav. Více se o této medikaci dozvíte z naší webové stránky: Yarin

Co když jsem začal užívat lék den po skončení mého období?

Uveďte, který lék jste začal užívat a podle jakého systému?

Dobrý den Začal jsem pít nový od 6. dne cyklu, PA s ejakulací ve mně bylo 8.9.10 cyklu. 3,4,5, tableta, jaká je pravděpodobnost otěhotnění působením antikoncepce. předtím, než nemohl otěhotnět se stejnou PA po dobu 4 měsíců.

Pokud v takovém případě začnete užívat přípravek Novinet, ne první den menstruačního cyklu a později, musíte do 7 dnů použít další bariérovou antikoncepci. Ve vašem případě, s přihlédnutím k pokynům pro použití přípravku Novinet, existuje riziko těhotenství. Více se o tom můžete dozvědět na naší webové stránce: Novinet

Také jsem vynechal 15 pilulek, úplně jsem zapomněl pít v 9 hod. Další den jsem pil v 9 hod. Byla tam PA? Jaká byla šance otěhotnět? a pili 18 pilulek ne ve 21 hodin správného dne, ale druhý den někde v 11 hodin v poslední době nevolnost a bolestivá hlava.. těhotenství?

Bohužel, několik porušení drog Novinet snižuje antikoncepční účinek a pravděpodobnost těhotenství nelze vyloučit. Doporučuji, abyste provedli analýzu hCG 7-10 dnů po posledním nechráněném pohlavním styku. Více se o tom můžete dozvědět v tematické sekci: Pravděpodobnost otěhotnění

Ahoj, mám tuto situaci, užívám prášky Novinet na 4 měsíce a pokaždé, když máme nechráněný pohlavní styk.Neexistují žádné měsíce na týden, užívám pilulky najednou.. Je to přesně těhotenství nebo nějaké selhání v těle? !

Antikoncepce Novinet je považován za účinnou antikoncepci. V tom případě. užíváte-li tablety pravidelně, pokud jste v nedávné době neužívali antibiotika a neměli jste dlouhodobé zvracení a průjem, těhotenství je velmi nepravděpodobné. Žádná antikoncepce však neposkytuje 100% záruku, proto pokud dojde ke zpoždění, je nutné vyloučit možnost těhotenství. Doporučuji vám provést těhotenský test nebo analýzu hCG. Více o těchto diagnostických metodách se můžete dozvědět v sekci: Analýza HCG

Řekni mi prosím, vzal jsem Midian po dobu 7 měsíců, protože jsem nepřišel, doktor mi poradil, abych aktualizoval, přešel jsem na něj tímto způsobem, dokončil poslední tabletu Midiany. čekal na nástup menstruace a začal pít noviniet. Nechápu, je nutné se chránit dodatečně, a pokud ano, kolik? Protože tam byl pohlavní styk na 5 a 8 tabletách, ale to bylo přerušeno.

V případě, že jste přešli na novou antikoncepci, doporučuje se chránit bariérovými metodami pouze v prvních 7 dnech užívání tablet. V budoucnu žádná jiná antikoncepční opatření, která nepotřebujete, včetně těch, kdy si vezmete přestávku. Tento prostředek má vysoké antikoncepční účinky a zaručuje spolehlivý antikoncepční účinek. A co je nejdůležitější - sledujte režim příjmu. Ve vašem případě je těhotenství vyloučeno, protože byl použit přerušený pohlavní styk. Více o drogách Novinet se můžete dozvědět z tematické sekce našich stránek: Novinet

Ahoj, prosím, řekni mi, užívám Yarinu třetí měsíc, po sedmidenní přestávce jsem první pilulku pil osmý den ráno a večer jsem měl nechráněný sex, jaká je pravděpodobnost těhotenství, jaká je účinnost první pilulky, ale třetího balíčku?

V případě, že užíváte Yarin antikoncepční pilulky a pravidelně se řídíte procedurou pro užívání rizika těhotenství, nemáte, protože tento nástroj nevyžaduje další antikoncepční opatření. Během všech dnů přijetí a během přestávek nemusíte být dodatečně chráněni. Více se o této antikoncepci dozvíte v sekci: Yarin

tak to znamená, že když piju všechno správně, aniž by mi chybí
může se jeden a první den užívání tablet zabývat nechráněným sexem bez obav?

Samozřejmě! Tento lék je antikoncepční, to znamená, že zabraňuje nechtěnému těhotenství, což je dostatečné měřítko, které nevyžaduje další použití jiných bariérových metod antikoncepce. O antikoncepci se můžete dozvědět více z tematické sekce: Antikoncepce a antikoncepce

Omluvte mě, myslím, že je nutné se dodatečně chránit v prvních 7 dnech užívání tablet, pokud to není první balíček?
Děkuji

V případě, že se jedná o druhý nebo třetí cyklus antikoncepce, není nutné používat další metody antikoncepce. Více o přípravě Yarinu se můžete dozvědět z tematické sekce našich stránek: Yarin.

Dobrý den, přijímám Novinet poprvé, v zásadě jsem spokojen, protože žádné vedlejší účinky nejsou detekovány. Řekněte mi prosím, jediné, co vás zajímá, kolik dní od začátku recepce (od 1. dne v měsíci) můžete přestat být chráněn dalšími metodami, vezměte si to podle harmonogramu, jen několikrát, vezměte si to o 2-3 hodiny později než běžný čas? Děkuji.

Při pravidelném užívání antikoncepčního léčiva dochází k úplnému antikoncepčnímu účinku v průběhu 10-14 dnů, poté nejsou nutné další bariérové ​​antikoncepční prostředky. Přečtěte si více o tomto léku a pravidlech jeho aplikace, přečtěte si řadu článků kliknutím na odkaz: Novinet.

Řekni mi, prosím, abych se obrátil na doporučení doktora z Novinetu k Midianovi, ale nechápal jsem od kterého dne bych měl začít pít Midian, hned po ukončení poslední pilulky Novinetu, nebo po sedmidenní přestávce?

Po skončení Novinovy ​​recepce, bez sedmidenní přestávky, je nutné začít užívat další antikoncepční lék (Median). Přečtěte si více o antikoncepčních lécích a pravidlech aplikace, přečtěte si řadu článků kliknutím na odkaz: Hormonální antikoncepce.

Řekněte mi, prosím, po jaké době přijde maximální účinek, když začnete dostávat Tri-Mercy, když začnete užívat první den cyklu? Třináctého dne po nechráněném pohlavním styku hrudník naběhl a začal bolet. Neměl bych se bát?)

Momentálně se nemusíte bát, protože Tri Merci je spolehlivá antikoncepce. Pokud jste ji začali užívat od prvního dne menstruace, je zaručen antikoncepční účinek. Pocity, které zažíváte, mohou být spojeny se změnami hormonálních hladin. Více se o tom dozvíte v sekci Hormonální antikoncepce.

Dobré odpoledne, druhý měsíc jsem začal pít Novinet. Řekni mi, prosím, mohou být vzati od začátku, nebo jsou tam dny v týdnu? jinak jsem to začal brát od začátku. Existuje riziko otěhotnění? Děkuji

I při pravidelném užívání antikoncepčních přípravků obsahujících hormony je nízké riziko těhotenství (méně než 5%). V případě, že jste začal užívat přípravek Novinet nejpozději druhý den menstruačního cyklu, užívali jste lék pravidelně bez přeskakování, aniž byste ho užívali společně s antibiotiky a sorbenty (snižují antikoncepční účinek přípravku Novineta), riziko těhotenství je minimální. Pro více informací o antikoncepci obsahující hormony Novinet, o pravidlech jejího užívání a principu antikoncepčních účinků, si můžete přečíst v naší tematické sekci se stejným názvem: Novinet.

řekni mi, prosím, novaet má vedlejší účinky. nevolnost Začal jsem od začátku druhého balíčku

Novinet, stejně jako jakýkoli jiný lék v této skupině, má mnoho vedlejších účinků. Může dráždit gastrointestinální trakt, způsobovat průjem, bolesti břicha nebo nevolnost. Pokud tyto symptomy nezmizí během adaptačního období (tj. Během prvních dvou měsíců od začátku užívání léčiva), bude nutné rozhodnout o výběru jiného antikoncepčního léku. Více informací o drogách Novinet a jeho vlastnostech naleznete v tematické sekci Novinet.

Začal jsem užívat Yarinu druhý den cyklu. Saw nepřehlédl ve stejnou dobu neustále)) na 13. den přijetí byl pohlavní styk s ejakulací "uvnitř".. jaká je pravděpodobnost těhotenství.. právě teď po konci prvního cyklu (21 tablet) závratě a posledních pár dní jsou malé non-trvalé krvácení

Pokud jste si vzali lék Yarin podle plánu, nenechte si ujít užívání pilulek, pak je těhotenství vyloučeno. Pocity, které máte a krvácení je možné v prvních měsících příjmu, nebojte se. Více se o tom můžete dozvědět v tematické sekci našich webových stránek: Yarin

Dobrý den! Začal jsem si brát novinku. Vzal jsem si první balíček a musel jsem odložit měsíční balíčky... tak, jak to bylo napsáno v instrukcích, pokračoval jsem v pití druhého balíčku bez 7denní přestávky a během příjmu druhého balíčku začalo špinění po dobu 5 dnů, 10 tablet právě teď a už nic takového nezaznamenalo měsíčně. Jak být? pít druhý balíček až do konce? Nebo přestat pít úplně? A pokud skončíte právě teď, druhý balíček v 7. dni přestávky bude opět měsíční?

S nepřetržitým používáním antikoncepčního léku může docházet k špinění a průniku krvácení, existují dvě taktiky pro další použití léku: pokračujte v užívání léku až do konce, pak si vezměte sedmidenní přestávku a pokračujte v užívání v předepsaném programu, krvácení z vysazení je pravděpodobné. A za druhé: přestat užívat lék na sedmidenní přestávku a pokračovat v užívání léku v předepsaném harmonogramu. Přečtěte si více o tomto antikoncepčním léku, pravidlech jeho použití, přečtěte si řadu článků kliknutím na odkaz: Novinet.

Přijímám novost na dva roky, gynekolog mi to napsal, protože malá poalogiya (1 vaječník je větší než druhý, byl jsem rozšířen o některé léky)
Moje otázka zní, není to škodlivé, pokud je vždy opilá, stojí za to se zastavit? Bylo mi řečeno, že to přestanu brát, když se rozhodnu pro dítě, nemohu to v blízké budoucnosti naplánovat, může to negativně ovlivnit mé tělo?

V případě, že neexistují žádná speciální doporučení od gynekologa, můžete užívat léky na užívání léků proti antikoncepci po dobu 1-2 měsíců k obnovení funkce vaječníků. Pokud však Váš ošetřující gynekolog doporučuje užívat lék po celou dobu, řiďte se pokyny svého lékaře. Přečtěte si více o tomto antikoncepčním léku, stejně jako pravidla používání, indikace a kontraindikace, přečtěte si sérii článků kliknutím na odkaz: Novinet.

Ahoj, začátek, kdy si vezmete nový od prvního dne svého období poprvé, bez mezer ve stejnou dobu, 21. den (poslední) byl nechráněný PA Jaká je pravděpodobnost otěhotnění a jak dlouho lék působí?

Maximální antikoncepční účinek léčiva přichází v den 7-10, pravidelné užívání. Ve vašem případě je riziko těhotenství minimální, antikoncepční účinek léku trvá také po celou dobu sedmidenní přestávky. V takovém případě, pokud budete pokračovat v užívání antikoncepce podle instrukcí, pak je pravděpodobnost těhotenství téměř nulová. Přečtěte si více o tomto antikoncepčním léku, stejně jako pravidla používání, indikace a kontraindikace, přečtěte si sérii článků kliknutím na odkaz: Novinet.

A když už tento lék nepiju? Z mnoha důvodů, po konzultaci s lékařem, jsem se rozhodl, že to neberu, to znamená, že jsem ho vypil 21 dní a to je to, co říkáte, jaká je pravděpodobnost rizika?

V případě, že již tuto antikoncepci neužíváte, se riziko menstruačního krvácení začne zvyšovat po menstruačním krvácení, protože antikoncepční účinek léku není zachován. Po vysazení léku se doporučuje použít jiné antikoncepční metody, aby se zabránilo vzniku nežádoucího těhotenství. Přečtěte si více o situacích, kde hrozí riziko těhotenství, přečtěte si odkaz: pravděpodobnost otěhotnění.

Dobrý den po menstruaci, na 2. den, byl nechráněný sex se svým manželem a on mě dokončil, druhý den jsem vypil 4 antikoncepční pilulky, aby genetik řekl tak, aby otěhotněl, protože neřekla, že by to otěhotnělo. Piju lidvinet20

Pravděpodobnost těhotenství je v tomto případě extrémně nízká vzhledem k fázi menstruačního cyklu. Aby bylo možné zcela vyloučit těhotenství, doporučuji, abyste si nechali krevní test na hCG 7-10 dní po nechráněném pohlavním styku. Další informace o tomto problému můžete získat informace v části: Analýza HCG

prosím, řekni mi, aby pilulky pokračovaly v pití stejně, lindwinet20,

V případě, že vám antikoncepční pilulky předepsal ošetřující gynekolog, pokračujte v užívání podle schématu. Více o této hormonální antikoncepci se můžete dozvědět z tematické sekce našich stránek kliknutím na odkaz: Lindinet

Dobrý den! Je mi 23 let. Silest viděl dva roky, přestal pít před měsícem. Teď chci začít znovu. Je to možné?

Než začnete užívat tento antikoncepční přípravek, doporučuje se poradit se svým gynekologem a projít doporučenými testy, abyste zjistili možnost pokračování léčby. Více informací o antikoncepčních lécích naleznete v sérii článků kliknutím na odkaz: Antikoncepce.

Ahoj, první měsíc si vypil 7 dní. Začal jsem pít druhý balíček na 3. pilulku byl nechráněn PA tím, že jsem do mě zasel. Velmi perzhivayu! Jaká je pravděpodobnost těhotenství?

V případě, že užíváte Novinet nebo jinou hormonální antikoncepci, není třeba používat jiné metody antikoncepce, to znamená, že sexuální jednání může být nechráněno, protože pravděpodobnost těhotenství chybí. Pokračujte v užívání přípravku Novinet, dodržujte režim a nedovolte, aby byla tabletka vynechána, a nepoužívejte jiné metody antikoncepce, protože to není nutné - Novinet je poměrně účinný antikoncepční prostředek, který zabraňuje nechtěnému těhotenství. Více o jeho akčních, efektivních a přijímacích pravidlech se můžete dozvědět v tematické sekci našich stránek: Novinet

Dobrý den, začal jsem pít novinku (pár dní) a rozhodl jsem se o ní zjistit více informací a přišel jsem na vaše stránky a viděl jsem spoustu informací, že novinka je plně funkční od 14. dne recepce, proč výrobce píše do instrukcí, že pokud začnete s 1 den menstruace, pak nejsou nutná žádná další opatření na ochranu, a pokud od 2-5 do 1 týdne (měl jsem se řídit instrukcemi), teď pochybuji, zda instrukce k přípravě není špatná, řekněte mi prosím, předem vám děkuji.

Léčivo Novinet ve skutečnosti nevyžaduje použití bariérové ​​antikoncepce, jestliže užívání tablet začalo od prvního dne menstruačního cyklu. Informace, že plně působí od 14. dne, znamenají, že se tělo přizpůsobí této antikoncepci. Chcete-li se dozvědět více informací o hormonální antikoncepci Novinet, indikacích a kontraindikacích k jejímu použití, vlastnostem a pravidlům administrace, její účinnosti, můžete v tematické sekci našich stránek kliknout na následující odkaz: Novinet

Velmi vděčný za takovou rychlou odezvu, ale dovolte mi, abych vám objasnil následující odpověď v odpovědi: "Maximální antikoncepční účinek při užívání tohoto léku se vyvíjí nejdříve 14 dní od začátku recepce. V případě, že před tímto obdobím uplynula doba nechráněného sexu, pravděpodobnost těhotenství je dostatečně vysoká "- to je osoba, na kterou odpověděla také 1 pilulku na 1 den menstruace. Takže jak mohu být? Nemůžu otěhotnět právě teď (podle výpovědi gynekologa)
Proto jsem tak úzkostlivý o tyto otázky, zastavil jsem menstruaci na 4 dny, mohu bezpečně mít sex bez jiných metod antikoncepce, nebo bych měl použít bariérové ​​metody po dobu 2 týdnů?

Podle instrukcí pro použití Novinet, na začátku příjmu od prvního dne menstruace není nutná další bariérová antikoncepce, protože léčivo je účinné od prvního dne podávání a poskytuje spolehlivý antikoncepční účinek. Více v sekci Novinet

Dobrý den, piju už půl roku, opil jsem 19 tablet, vypil jsem 20 tablet se zpožděním na jeden den, pak se okamžitě ozval nechráněný pohlavní styk, když jsem si všiml nějakého zanedbatelného krvácení jako při menstruaci, s strachem jsem si vzal 3 dny strachu. Jaká je příležitost otěhotnět?

V této situaci byste měli vzít vynechanou a další pilulku, ale neměli byste konzumovat 3 pilulky najednou, protože zvýšená dávka hormonů může vést k rozvoji hormonálních poruch, krvácení a menstruačních poruch. Těhotenství v této situaci je prakticky vyloučeno, ale existuje riziko hormonálních poruch. Dále doporučuji, abyste lék používali striktně podle schématu, vyhýbali se mezerám a nepřekračovali předepsanou dávku. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, můžete získat v tematické sekci našich stránek kliknutím na následující odkaz: Novinet

Ahoj, začal jsem pít Novinet, ale zároveň jsem pít heřmánku Smektu, kroužil, ranitidin, mohu pít nurofen na bolest hlavy Je tu šance s tímto lékem otěhotnět?

Tyto léky nesnižují antikoncepční účinek hormonální antikoncepce Novinet, takže můžete příjem kombinovat. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, můžete získat v tematické sekci našich stránek kliknutím na následující odkaz: Novinet

Dobrý den Vzal jsem si Novinet na 1 měsíc, nevyhovovali mi (vysoký tlak z nich), po sedmidenní přestávce jsem začal brát Janine (dnes je první pilulka). Můžete mi prosím říct, jaký den od začátku recepce se Janine může zabývat nechráněnou PA? Děkuji

V této situaci může být nechráněný pohlavní styk od prvního dne užívání hormonální antikoncepce Janine. Další informace k otázce, která vás zajímá, můžete získat v tematické sekci našich webových stránek kliknutím na následující odkaz: Hormonální antikoncepce

Dobrý den, užívám regividon déle než rok, neztratil jsem ani jednu pilulku, pil jsem ve stejnou dobu, ale v březnu jsem nezačal svůj menstruační cyklus, může to být selhání z důvodu krátkého měsíce února, protože test ukazuje, že není těhotenství.

Hormonální selhání není vyloučeno, nicméně k úplnému vyloučení těhotenství doporučuji provést krevní test na hCG. Podrobnější informace o otázce, která vás zajímá, můžete získat v příslušné sekci našich webových stránek kliknutím na následující odkaz: Proč provádět krevní testy pro HCG

tam byl nechráněný pohlavní styk, další den si koupili Novinet, protože nebyly žádné jiné antikoncepční prostředky, které pijí jednou, pokud začnete používat Novinet, dívka nebude otěhotnět?

V této situaci nebude lék Novinet účinný, protože je určen pro cyklické použití od prvního dne menstruačního cyklu a nemůže být použit jako nouzová antikoncepce. V tomto případě jsou zapotřebí speciální léky, které se užívají po nechráněném pohlavním styku a jsou schopny zabránit nechtěným těhotenstvím, například Escapel, Postinor.


Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, získáte v tematické sekci našich webových stránek kliknutím na následující odkaz: Pravděpodobnost otěhotnění. Další informace naleznete také v následující části našich webových stránek: Antikoncepce a antikoncepce. Pokud oddálíte menstruaci, doporučuji vaší přítelkyni, aby provedla těhotenský test.

Dobrý den, mám 22 let, rozhodl jsem se začít pít v pořádku, šel jsem do gynekologa, abych zjistil, která pilulka je lepší vzít, ale nedostal jsem rozumnou odpověď od lékaře, řekla, že si můžete vyzkoušet novinku, nebo se můžete zeptat lékárníka v lékárně obecně. Začal jsem pít novinku, ale nechtěl bych si ji vzít na dlouhou dobu, jak dokončit pilulky na pití (ne otěhotnět), pokud chci na dva měsíce vypít kurz? Děkuji předem za vaši odpověď!

V případě, že se rozhodnete přestat užívat hormonální antikoncepci Novinet, pak po skončení balení po dobu 7 dnů není nutné použít bariérovou metodu antikoncepce. Na konci 7denní přestávky, tj. Od 8. dne, musíte začít používat bariérové ​​metody antikoncepce, abyste zabránili nechtěnému těhotenství. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, můžete získat v tematické sekci našich stránek kliknutím na následující odkaz: Novinet. Další informace naleznete také v následující části našich webových stránek: Hormonální antikoncepce

Řekni mi, prosím, že jsem pila novinku jen 21 dní, po které by měla být přestávka na 7 dní, ale už je nepiju, manžel a já už tři týdny žijeme v otevřených prostorách, zpoždění menstruace testovalo 11 dní, ale je to negativní. Řekni mi, že je to možné, že to je selhání v těle, když nejsem těhotná a jaká je pravděpodobnost, že otěhotním. Již jsem porodila třikrát.

V případě, že jste přestali užívat hormonální antikoncepci Novinet a nepoužívali bariérové ​​metody antikoncepce, pak je pravděpodobnost těhotenství dostatečně vysoká. Doporučuji provést krevní test na hCG. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, získáte v tematické sekci našich webových stránek kliknutím na následující odkaz: Pravděpodobnost otěhotnění. Další informace naleznete také v následující části našich webových stránek: Analýza hCG - časná diagnóza těhotenství

Řekni mi, prosím, jdu na dovolenou na konci července a na 31. Měla bych mít opět menstruaci, dnes bych chtěla přijmout nový (3. července) (který jsem si vzala již před rokem, a teď už nejsou 4 měsíce), takže nemám sedm dní. Je možné tak učinit? Nebo můžete v takové situaci poradit něco jiného, ​​aby se měsíční platba zpozdila na pět až šest dní.
ps: měsíčně od 3. července do 7. července a od 31. července do 5. srpna a svátky od 27. července do 5. srpna.

V této situaci můžete začít užívat hormonální antikoncepci Novinet od prvního dne menstruace a začít užívat další balení bez 7denní přestávky, což vám umožní oddálit menstruaci. V prvních 14 dnech přijetí musíte použít další bariérové ​​metody antikoncepce k odstranění nežádoucích těhotenství. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, můžete získat v tematické sekci našich stránek kliknutím na následující odkaz: Novinet. Další informace naleznete také v následující části našich webových stránek: Hormonální antikoncepce

Dobrý den, a vy mi neřeknete nástroj, který pomůže zpozdit kritické dny, už napsal, co bude dovolená, ale nějak nechci sedět v místnosti.
Neměl jsem čas přijmout Novinet, přečetl jsem vaši odpověď pozdě a teď je to pátý den.

Bohužel neexistují žádné jiné způsoby, jak odložit další menstruaci. Novinet je možné začít užívat od 2. do 5. dne menstruačního cyklu, ale v tomto případě byste měli použít bariérovou metodu antikoncepce během prvních 7 dnů užívání léku, další informace o otázce, o kterou máte zájem, můžete získat v příslušné části našich webových stránek kliknutím na následující odkaz. : Hormonální antikoncepce. Další informace naleznete také v následující části našich webových stránek: Antikoncepce a antikoncepce

Dobrý den, piju novinku od 1. dne minstruačního cyklu, krevní výtok začal okamžitě a pokračoval měsíc, poslední tabletka výboje se nezastavila!

Na pozadí užívání hormonální antikoncepce, včetně Novinetu, není vyloučeno krvácení v prvních měsících podávání, což souvisí s adaptací organismu na změněné hormonální pozadí. Zpravidla se takové vypouštění zastaví do 1-2 měsíců nezávisle. Nicméně, v případě, že krvácení je poměrně intenzivní a prodloužené, měli byste osobně navštívit ošetřujícího gynekologa k vyšetření. V některých případech nemusí být antikoncepční pilulky vhodné pro ženu a je nutná antikoncepční změna, kterou může provádět ošetřující gynekolog.

Ahoj, mám otázku, piju lék poprvé, doktor mi to předepsal jako antikoncepční prostředek a jako léčbu myomů, už týden jsem pil novinu a byl jsem celý týden nemocný a nemám bolesti hlavy ani chuť k jídlu.

V prvních měsících užívání hormonálních antikoncepčních tablet, včetně přípravku Novinet, nejsou vyloučeny nežádoucí účinky (nauzea je jedním z nich), který je spojen s adaptací těla na lék. Doporučuje se však pokračovat v recepci po dobu 2-3 měsíců pod dohledem ošetřujícího gynekologa - s významně těžkou nevolností, lék musí být nahrazen.

Ahoj, mám takovou otázku, poprvé jsem začal pít Novinet na 5. den menstruace a 4. den užívání pilulky jsem měl nechráněný pohlavní styk.

V této situaci je pravděpodobnost těhotenství, protože jste nezačali užívat hormonální antikoncepci Novinet od prvního dne menstruace. V tomto případě, když příjem začne v pátý den menstruačního cyklu, měli byste během prvních sedmi dnů přijímat bariérové ​​metody antikoncepce, abyste zabránili nechtěnému těhotenství. V případě, že nemáte žádné menstruační krvácení během sedmidenní přestávky, musíte vzít těhotenský test nebo máte krevní test na hCG, který vám umožní včas diagnostikovat těhotenství, pokud k němu došlo.

Byl jsem na ultrazvuku, gynekolog mi řekl, že cysta corpus luteum pravého vaječníku (tam byl týdenní zpoždění) a malé žluté tělo.Neexistují žádné děti.I jsem přidělil (bez testování) Yarin pít 6 měsíců, a pak Duphaston, jsem pil 1 měsíc na Yarin a já jsem začal Řekni mi, jestli bych měl dál pít? Co mám dělat?

Při užívání hormonální antikoncepce je často pociťována citlivost nebo mírná citlivost prsních žláz, což však není známkou pro zrušení hormonálních antikoncepčních tablet včetně přípravku Yarina. Doporučujeme, abyste pokračoval (a) v užívání tablet přípravku Yarin podle režimu předepsaného v návodu.

Velice vám děkuji. A prosím, řekněte mi, co se stane, pokud neberete více než OK. Může to normalizovat sám? Gynekolog mi řekl, že cysta může projít s menstruací.

Menstruační cyklus zpravidla bez užívání hormonální antikoncepce není normalizován sám o sobě a kromě toho pomáhají antikoncepční pilulky eliminovat cysty vaječníků. Doporučujeme, abyste pokračovali v průběhu léčby předepsané gynekologem, po kterém musíte po 3-4 měsících znovu provést ultrazvuk a navštívit ošetřujícího lékaře.

Dobrý den Děkujeme za odpověď na předchozí otázky. Mám teď otázku, že mám po sexu s mým manželem svědění a že to nezmizí, uplynuly 4 dny. Nemůžu spát Nemůžu chodit normálně strach tam svědění v pochvě

Za prvé, v této situaci je nutné stanovit příčinu svědění, která vám umožní přiřadit adekvátní léčbu. Musíte projít stěr a osobně navštívit ošetřujícího gynekologa, který provede vyšetření a předepíše vám odpovídající léčbu. Příčiny vaginálního svědění mohou být vaginální dysbióza, drozd, infekce genitálií.

Dobrý den, vzal jsem si nápoj na pouhých 5 dní, po kterém jsem se rozhodl, že nebudu brát pilulky (já nevím správně, musel jsem dokončit balení) tam byl uklidňující hnědý výtok, a poté, co jsem přestal užívat lék po 2 dnech, skromné ​​měsíční období byly pryč, trochu vytáhl břicho, řekni mi v zásadě, jak to má být, je nějaký důvod pro vzrušení?

Příznaky, které máte v současné době, jsou spojeny s porušením systému Novinet hormonální antikoncepce a jsou způsobeny hormonálním narušením. V této situaci není třeba nic dělat, doporučuje se použít další metody bariérové ​​antikoncepce av případě dlouhodobého propuštění byste se měli osobně poradit se svým všeobecným gynekologem.

Díky za odpověď, ale existuje více otázek, výtok se stal hojnějším, a jak dlouho mohou vydržet (při neúspěšnosti) Jsem velmi znepokojen, že nebude krvácení.

Zpravidla vaginální výtok s hormonální antikoncepcí netrvá dlouho, nepřesahuje 7-8 dnů. V případě, že se výtok stane hojnějším a trvá déle než 9-10 dnů, měli byste osobně navštívit ošetřujícího gynekologa, který provede vyšetření a předepíše odpovídající léčbu.

První měsíc piju Novinit, na 6 pilulkách jsem se dvakrát setkal s ejakulací přímo ve mně Jaká je pravděpodobnost těhotenství

V prvním měsíci užívání hormonální antikoncepce Novinet, musíte použít další bariérové ​​metody antikoncepce po dobu 7 dnů, takže v této situaci je pravděpodobnost těhotenství, byť malá. Při zpožděném menstruačním krvácení doporučujeme provést těhotenský test.

Dobrý den! Začal jsem pít nový (pil jsem 2 roky a pak přestávku na 10 měsíců) na 20 tablet (první balíček na přestávku), kdy začalo mé období. Něco se bojí. (Mám 21 let)

V této situaci není důvod k úzkosti - v prvních měsících přijetí je intermenstruační krvácení možné kvůli změnám v hormonálních hladinách, což nevyžaduje žádné opatření nebo odejmutí léku. Dále doporučujeme, abyste užívali hormonální antikoncepci Novinet podle pokynů a nedovolili vynechání tablet.

Přijímám nový kurz je druhý kurz. Zkontrolováno na těhotenský test dnes, není těhotná. Kondomy nepoužíváme s partnerem. Jen pilulky. Mám strach, když můžu otěhotnět. Zpoždění je tam a hrudník trochu bolí. Par ve mně jednou neskončil. Pomozte rozptýlit pochybnosti.

V případě, že užíváte hormonální antikoncepci Novinet podle instrukcí a nedovolíte vynechání tablet, je těhotenství vyloučeno. Musíte také vědět, že nemusíte používat bariérovou antikoncepční metodu, a to buď ve dnech, kdy užíváte pilulky nebo během přestávek. Vaše stížnosti se týkají hormonálních změn v těle, takže není důvod k obavám.

Dobrý den Začal jsem brát nové produkty od prvního dne menstruace, piju ve stejnou dobu, nechybí mi, v den 17 byla uvnitř nechráněná PA s ejakulací uvnitř, po 19 dnech byla nechráněná PA, s ejakulací uvnitř, na druhý den začaly hnědé a načervenalé výboje a bolest v dolní části břicha (nebo tažení). Moje otázka je, zda mohu být těhotná, a je normální, že den po ejakulaci je špinění? A pokud to bude pokračovat, co byste radil udělat?

Pokud užíváte hormonální antikoncepci Novinet přesně podle schématu, nedovolte průchod, pak je vyloučena pravděpodobnost těhotenství. Špinění v prvních měsících užívání přípravku Novinet je možné, protože v tomto období dochází k hormonálním změnám v těle.

Vzala si novinku. Nevolnost a mnoho akné jsou bolestivé během celé léčby. Teď se rozbijte po prvním balíčku nových. Chci jít do Běloruska. Jak to udělat lépe?

Před výměnou antikoncepce se musíte nejprve poradit s lékařem gynekologem. Pokud se ošetřující lékař domnívá, že je možné přejít na Belar, pak budete muset začít užívat pilulky hned následující den po skončení tablet Novinet. Přestávka po skončení tablet Novinet z aktuálního balení by se neměla užívat.