Koupací židle. Výběr

Dobrý den, země, tváře!
Otázka nákupu koupací židle dozrála (chceme to zkusit), sotva se vejde do kruhu, dcera už s jistotou sedí.
První možnost je nejekonomičtější, kterou jsem zjistil:


Druhá možnost - Smoby Cotoons

Cenovka této židle je vyšší, ale nejvíc se mi líbilo. A následující otázka: je pravda, že se do ní vykoupou až 3 roky staré děti?

Třetí možnost - Ok Baby Flipper Evolution


Jakou stolici budete radit?
Hlavní věc je být bezpečný a vhodný pro dítě. Díky předem.

Koupací židle.

Prosím, řekněte mi, kdo používal židli ke koupání, jaká doporučení by byla učiněna při jejím výběru. Stojí za to ho vůbec koupit nebo poradit něco jiného. Právě ve velké koupelně se syunulka bojí koupat, není to ani to, že se bojí jen sklouznout, a pak pláče + ke všemu, vždy se natáhne po všech lahvičkách s lahvičkami a v malé koupelně jsem byla unavená z koupání.

Publikováno 9. února 2012, 17:19

37 komentářů

Natyna 9. února 2012, 17:26

Koupili jsme, ochutnali a dali kume (dobře, že "dobrý" nepřišel))))))) a užila si dlouhou dobu. Závěr: všechny děti jsou jiné a vše záleží na dítěti.

Tsweets 9. února 2012, 17:32

Ty jsi neměl rád?

Vita 9. února 2012, 17:33

Máme židli, jako je tento OK baby Flipper Evolution https://kloomba.com/vannaya-i-tualet/?id=761390 velmi spokojeni, koupili jsme si tyto židle dvakrát, pro mého syna a pak pro lékaře. a rodiče, je velmi pevně připojen přísavkami na dno vany, je zde prorizinennoe dno, na rozdíl od levných modelů, dítě nebude plavat na sedadle, a proces koupání bude radost pro vás a dítě.Mali bychom naše děti od 6 měsíců.

Ooh 9. února 2012, 17:40

A měli jsme to samé. Velmi pohodlné, velmi užitečné. Nejdřív jsem si koupil Jobyho, je to určitě levnější, ale je to hrozné. A pak to koupil, všechno je v pořádku.

Natyna 9. února 2012, 17:41

Náš otec učil svého syna plavat a potápět se na měsíc, pravděpodobně nepochopil, jak jen sedět v koupelně a sedět))))

Vita 9. února 2012, 17:43

pak je jasné, že i my jsme spustili ten starší od narození do velké lázně, plavali jsme se a potápěli se, ale s následnými dětmi to tak nebylo.

Alena 9. února 2012, 17:35

židle musí být zakoupena, pokud je dítě chytré, měli jsme židli s herním panelem, používanou od 5 měsíců do jednoho roku, a pak si to nepamatuju, můj syn se nemohl koupat po 3-4 měsících, neustále se otočil a obrátil se Je velmi těžké ho chytit, proto jsem na židli, pokud je dítě v klidu, pak samozřejmě není potřeba

lid11 9. února 2012, 17:38

Měli jsme Jobyho. Používal více než šest měsíců a byl s ním velmi spokojen. Dítě sedělo s radostí a táta se pohodlně koupal.

Vita 9. února 2012, 17:39

počkej, sledoval jsem tě rok a měsíc?

Tsweets 9. února 2012, 17:49

ano Od narození jsme rádi plavali potápění a plaval ve velké koupelně, a pak jsme byli zakázáni potápět se a sonny párkrát, když jsme šli na šampony spadl do vody a od té doby jsme plavali přesněji, seděli jsme v malé lázni, a pak se moje sestra nabídla koupit vysoké židle Myslím, že to potřebuju nebo ne! :)

Ekaterina099 21. února 2012, 14:45

Nesouhlasím. Použili jsme běžnou židli Dzheobi na 1,5 tiše, navzdory skutečnosti, že moje dítě je velmi mobilní. Jsem pro židle super věc. Dokonce i když je to nejzranitější.

Sophia_125 21. února 2012, 14:47

us 1.4 - stále používejte. pohybující se děti, ale zatím nejezdí, pokud vás něco zajímá. je to pro mě vhodné dva ve stejnou dobu bez židlí by nevyužili přesně

Vita 9. února 2012, 17:48

Nyní máme 11 měsíců a už se pokoušíme se dostat pryč ze stolice, myslím si také, že budeme prodávat rok a podle mého názoru do něj po roce nezapadne každé dítě, když jsme prodali naši první židličku, koupili jsme si gumovou podložku do koupelny v Epicentru. a neklouzne.

Tsweets 9. února 2012, 17:50

může opravdu koupit koberec a ne oklamat sebe :)))

Ekaterina099 21. února 2012, 14:47

Koberec koupit jakýmkoliv způsobem. Ale židle je úplně jiná! Na koberec, také dáte dítě a bude se ohýbat, a pak bolí záda. A tak zasazené, umyjte nohy, hlavu a nikde nikam nikam nepůjde + nedosáhne sám šamponů!)))

Ooh 9. února 2012, 17:50

A máme koberec. Obecně platí, že obvyklé, které se prodávají pro podlahu koupelny, jsou pryžové, hladké, odsávané. Od roku do 1.7 jsem chodil po koupelně, seděl v žádném pokoji, teď můžu sedět a hrát si

Oksana 9. února 2012, 18:19

Toto je http://www.pupsic.ua/catalog/item/7946 levandulová barva (foto 5)

Moc se mi líbilo, že je pogumované sedadlo - dítě neklouzne))

Oksana 9. února 2012, 18:22

Vidím vás také v Troyeschina - pokud chcete, můžete si vyzkoušet několik dní

Mimochodem, budu prodávat, protože máme málo využití.

Tsweets 9. února 2012, 19:36

díky za nabídku

julpankova 9. února 2012, 18:38

Měli jsme levného Geobyho, který stál sto centů. Byl jsem velmi zachráněn a byli jsme spokojeni s nákupem :) Pravda, koupili jsme si o něco málo později asi rok, ale využili jsme ho již půl roku

Irina 9. února 2012, 19:41

Nataši, můžeš mi vzít moji židli OKbaby.

Tsweets 9. února 2012, 19:51

Mám na mysli vyzvednout? :)) a jak se máš?

Irina 9. února 2012, 20:39

A už jsme vyrostli)))

Tsweets 9. února 2012, 20:59

Jaké je vaše křeslo a co pro něj chcete?

Irina 10. února 2012, 14:50

Nataši, odpověděla v PM

Anna_13 9. února 2012, 21:11

pryžová rohož.

Bál jsem se, když jsem všechny blikal - přerostlý.

Teď je to rok - v koupelně bez židle se dostáváme skvěle.

ale všechny děti jsou jiné).

Katyusha78 9. února 2012, 22:09

Dali nám židli, zkusili jsme to a dali to přímo tam, kde Natina, dítě v ní nesedělalo, šla po celé koupelně.

Zaulka 9. února 2012, 22:32

Koupili jsme nejlevnější, protože jsme ho používali pouze v obci ve sprše. Koupil jsem, když mi bylo sedm měsíců. Při výběru vysoké stoličky zvažte následující:

- Vana by měla být s plochým dnem (naše židle není vhodná pro sovětskou osobnost, protože tato vana má dno, které je příliš klenuté a přísavky se nelepí - ale já to osobně mám!).

- židle musí být dostatečně široká v otvoru, kde dítě sedí, jinak se baculatý butuz nehodí (já jsem v 11 měsících přeplnil syna).

Obecně platí, že dobrá věc! Naše kuchyňská vana vyjde a já jsem mohl klidně umýt nádobí a vidět dítě sedí bezpečně v křesle flopping ve vodě a hrát si s gumovými knihami a hračkami.

Fórum těhotenství. Časopis 9 měsíců.

Těhotenství a porod. Diskuse otázky

Dětská židle pro děti ke koupání recenze hledá

Dětská židle pro děti ke koupání recenze hledá

Post Zaykami »19.října 2018, 17:01

Re: Stolička pro koupání dětí hledají

Zpráva karmeLita »20.října 2018, 21:30

Re: Stolička pro koupání dětí hledají

Zpráva od Mama Elena »21. října 2018, 17:16

Re: Stolička pro koupání dětí hledají

Zpráva ZaykaMi »21.října 2018, 18:01

Stálý, nebude se koupat při koupání? A jaký materiál, plast?

Přidáno po 58 sekundách:

Re: Stolička pro koupání dětí hledají

Zpráva karmeLita »22.října 2018, 15:21

Židle je kombinovaná, rám je z plastu a samotné sedadlo je silikonové. Kvalita je dobrá, necítí jako syntetika, kůže není otravná, i když stále mám takový druh ega. Vložka je měkká, silikonová na dotek jemná. Otvory pro nohy jsou dostatečně široké

Pouzdro je na nohách s přísavkami, silně lpí na dně. Angelkea nesklouzne a nemá houpačku, o to se nemusíte starat

Recenze: Nádherný dětský koupací stojan

Hledal jsem pohodlnou židli pro dítě a všiml jsem si pěkného křesla Angelcare. Teoreticky se mi to líbilo - vnější část je vyrobena z tvrdého a hladkého plastu. Ihned nekupoval, šel na internet, zeptal se na názor majitelů. Recenze nalezené, převážně pozitivní - maminky chválily stánku. Nesetkala s těmi, kdo nadávali, bylo jen málo žen nespokojených s její cenou (2700 rublů). Vzhledem k tomu, že to pro mě nebylo trapné, koupil jsem si židli a na minutu to nelitoval

Jak se může chovat v dětské vaně, nemůžu říct. Výrobce píše, že se hodí. A ve velké lázni byla založena Angelcare jako nativní. Uchopení na suchý zip, silně přilepené ke dnu, k odtržení sedadla není tak snadné. Je třeba použít sílu nebo vytáhnout speciální jazyky, které jsou v blízkosti každého přísavky

Je stabilní, nehýba se, bez ohledu na to, zda dítě v něm sedí tiše nebo hraje. Dlouhou dobu v něm však nestůjeme. Kluk miluje volné plavání, ale po dobu, kdy potřebuji umýt syna, stačí. Kromě toho také hraje při vodních procedurách, nic mu nebrání v tom, aby řídil hračky vodou a aby na stěnách vany vytvářel magnety. Uvnitř stojanu je dostatek místa, dítě se cítí svobodné. A pro mě je vhodné koupat syna, nemusím ho neustále kontrolovat, aby nevyklouzl z mýdlových rukou.

Obsah Angelkea nezpůsobuje. Praje snadno, rychle schne, může být uložen jak na háčku (tam je speciální upevnění), tak na polici nebo v šatně. Pěkná židle, jsem s ní spokojená

Sibmama - o rodině, těhotenství a dětech

Koupací židle

  • Na stránku:

Zpráva pro Dew »Po Jan 11, 2010 13:04

Tiger Zpráva »Po Jan 11, 2010 13:08

Zpráva mama-oksana »Po leden 11, 2010 13:09

Velmi se mi líbí, začali jsme používat měsíce od sedmi. Ruce se uvolnily a dítě se mi zdá být pohodlnější.

Neodcházím bez podpory, snažím se ji držet jednou rukou.

Zpráva od InSmile »Po leden 11, 2010 15:47

Zpráva od OlyaAnyutka »Po Jan 11, 2010 16:30

Zpráva Lavender 2229 »Po Jan 11, 2010 16:45

Zpráva Natalia *** »Po Jan 11, 2010 16:49

Zpráva je Leshy »Po Jan 11, 2010 16:57

Smyčky, batohy, bokovky PRO PRONÁJEM! 200 rub / týden!

Zpráva Brown Cherry »Po Jan 11, 2010 17:02

Zpráva Tiger »Po Jan 11, 2010 17:10

Zpráva Dew »Po Jan 11, 2010 17:16

Zpráva Brown Cherry »Po Jan 11, 2010 17:23

Tygr
Na jednom místě mám dceru s hloučkem. Sedět pět minut na jednom místě - nesmysl! Ale pokud jde o bezpečnost a ochranu zdraví, stanovila jsem jasná pravidla. Do této kategorie patří i slavnosti v okolí koupelny, ve kterých se dá snadno sklouznout. Dovoluji jí spoustu věcí, ale vstávám do koupelny - ne, ne! Beru hračky a zábavu, aby se legrace. Postupem času se dcera dozvěděla o pravidlech a s židlí nebyl problém.
Abychom ji mohli naučit, hráli jsme si s ním mimo koupelnu, vysazovali panenky atd.

Přidáno po 4 minutách 17 sekund:

Rosa
Ahhh! Nesedne si ještě někdo? Pak možná příliš brzy vyzkoušel? Samozřejmě se to zhroutí.
Obecně je to opravdu pohodlné. Hands free. To je především, když se mi vlasy šampon. Do vody jednou rukou zakryjte další oči.
Začali používat sedadlo, a tak se začali jeden po druhém vykoupat a dříve se s manželem, kteří se kolem něj zaplnili

Koupací židle

Vytvořte účet nebo se přihlaste, abyste mohli komentovat

Musíte být členem, abyste mohli zanechat komentář.

Vytvořit účet

Zaregistrujte se k účtu. To je snadné!

Přihlaste se

Už jste členem? Přihlaste se zde.

Páska aktivity

Obývací pokoj: pro nebo proti? :)

MEvgenia komentovala otázky Mariashka26 v otázkách

Po převodu - režim, pohoda, výtok atd.

Irinka-malinka81 odpověděl na téma od Аленка_Палёнка // v sekci Reprodukční technologie: AI, IVF, IKSI

Když porodím.

Shelena // komentovala otázku Komdashy v otázkách

Pohlaví dítěte krví matky

Shelena // komentovala otázku Milona Kettyho v otázkách

Březnové pásy přivedou ty, kteří velmi čekají!

YunSlavkina odpověděl na téma Ружий пузик)) About Graphs

Majitelé kompaktních praček

Katena komentovala otázku od Nanny Plum v otázkách

Stimulace ovulace

Victoriya odpověděla na Irinu téma v ovulaci a všechno o tom

Syndrom ovariálního vyčerpání. IVF se SIA

Gladis odpověděl na téma Аленка_Пелёнка // v oblasti reprodukčních technologií: AI, ECO, ICSI

Co máte v lékárničce na popáleniny?

LaDanKa komentoval otázku od uživatele Xosta v sekci Otázky

Agresivní dítě v zahradě

Puzzled komentoval otázku uživatele Carrie in Questions

Stolička pro děti ke koupání - vaše názory?

Stolička pro děti ke koupání - vaše názory? 18. června 2018 15:44 # 13234

  • Georgievna
  • Offline
  • Nováček se zkušenostmi
  • Zprávy: 29

Stolička pro děti ke koupání - vaše názory? 19. června 2018 16:46 # 13235

  • Svetlana
  • Offline
  • Člen
  • Zprávy: 71
  • Poděkování: 3

Stolička pro děti ke koupání - vaše názory? 19. června 2018 17:59 # 13236

  • Georgievna
  • Offline
  • Nováček se zkušenostmi
  • Zprávy: 29

Stolička pro děti ke koupání - vaše názory? 20. června 2018 15:45 # 13237

  • Renata
  • Offline
  • Nováček se zkušenostmi
  • Zprávy: 36
  • Poděkování: 1

Stolička pro děti ke koupání - vaše názory? 20. června 2018 18:36 # 13238

  • Arina
  • Offline
  • Člen
  • Zprávy: 46

Stolička pro děti ke koupání - vaše názory? 21. června 2018 16:50 # 13239

  • Svetlana
  • Offline
  • Člen
  • Zprávy: 71
  • Poděkování: 3

Mimo Angelkea je vyroben z plastu, ve smyslu jeho těla. A uvnitř silikonového sedadla je napnuté. Je příjemná pro tělo, netírá se o pokožku. Stolička je silná, stabilní na nohou. Připevněny ke dnu vany suchým zipem, jsou na fotografii stejné modré barvy jako vložka

Může být růžová, pokud potřebujete dívčí volbu. Sedadlo je bezúdržbové, snadno se čistí a rychle schne.

Nejlepší židle ve vaně pro bezpečné a příjemné koupání dítěte

Vhodné pro poměrně velké děti - odolává hmotnosti až 18 kg. Silikon je měkký, hmatový, odolný a snadno se čistí. Pokryté antibakteriálním a antifungálním prostředkem.

Prostor mezi nohama se může zdát široký pro nejmladší děti.

Vynikající sedadlo, ve kterém se dítě bude cítit pohodlně, a budete se moci cítit uvolněněji při plavání, protože dítě se díky spolehlivému suchému zipu nedostane do vody. Měkká a trvanlivá, rychle schne a stane se jak v dětském pokoji, tak v dospělé lázni. Úspěšná akvizice pro rodiče dětí od 6 měsíců a starší.

32 x 29 x 22 cm

Odsávačky, fixace na dně vany, protiskluzový systém

Síťový materiál uniká a rychle schne. Pohodlně se složí pro kompaktní skladování.

Pokud je vana velká, bude na ní jezdit lehátko.

Velmi krásná dětská koupací židle, která je mnohem jednodušší pro rodiče tohoto procesu. Kromě toho, dítě sám bude chtít ležet v teplé vodě nebo pod jemnými tryskami sprchy, a docela bezpečně. Vhodný pro koupel pro dospělé a dětskou koupel, tkaninová část je snadno odstranitelná pro ruční mytí nebo v psacím stroji.

34 x 32 x 55 cm

Třípolohové sklopné opěradlo, opěrka hlavy, sklopení pro snadné skladování, praní v pračce

Rotační mechanismus 360 ° usnadňuje umývání dítěte a dělá dítě velmi veselým.

Pro upevnění potřebujete pouze rovný povrch - pokud má vana ohyby, mohou být problémy s instalací.

Robustní a pohodlná stolička ke koupání, ve které bude vaše dítě ráda užívat vodních procedur a hrát si s hračkami, zatímco můžete snadno umýt ze všech stran. S přistáním dítěte už nebudou žádné problémy, protože odnímatelný nárazník vám umožní sedět na vysoké židli bez odporu.

65 x 35 x 50 cm

Koupelnové přísavky, bezpečnostní zádržka, otočení o 360 °, odnímatelný nárazník, vysoké opěradlo

Pokryté pěknou tkaninou na tělo, neopraví dítě, což mu dává možnost hrát při plavání.

Bříško je na úrovni hlavy dítěte, takže se může z vody trochu podívat.

Pohodlné lehátko, které má vaše dítě rád a viditelně usnadňuje život rodičům. Měkká tkanina na rámu drží dítě bezpečně, zatímco maminka nebo táta mýdlo a vodu. Lze jej použít pro koupání a koupání ve sprše, v dospělé a dětské vaně. Kryt je odnímatelný, snadno se umývá a rychle schne.

48 x 25 x 13 cm

Odnímatelný kryt, dvě pozice ve vaně

Strany ze všech stran spolehlivě chrání dítě před sklouznutím do vody. Na nárazníku je hračka.

Suckers nakonec začnou držet se špatně.

Spolehlivý a levný model sedadla ke koupání je ideální pro ty děti, které již mohou více či méně sedět. V něm budou bezpečné, pohodlné a zajímavé, a plavání bude pro vás a vaše dítě čas. Silná a trvanlivá stolička vám bude sloužit léta, snadno se čistí a příjemně se dotýká.

30 x 30 x 19,3 cm

Sucker do koupelny, ochranné nárazníky, hračka nárazníku

Prsten Angelcare

Prsten Angelcare

Ergonomické a bezpečné

Angelcare Bath Ring je ultramoderní dětská vanička z hypoalergenního a příjemného na dotek, ideální pro každodenní koupání Vašeho dítěte. Lze jej použít jak v dětské vaně, tak pro větší pohodlí dítěte, a ve velké vaně, aby byla zajištěna bezpečnost. Samotné koupací křeslo je vyrobeno z polypropylenu, trvanlivého materiálu bez škodlivých přísad, které se při vystavení vodě nezhorší. Sedačka pro dítě je vyrobena ze speciálního silikonu, lehce sametového, se speciální perforací na dně, která umožňuje průchod vody a pěny. Silikon je také potažen antibakteriálním a antifungálním prostředkem. Na každé noze je přísavky, pomocí které je vysoká židle bezpečně upevněna na dně koupelny z různých materiálů (plast, akryl, litina, kámen, atd.).

Sedadlo je k dispozici ve dvou barvách, bílo-růžové a bílo-modré - oba jsou velmi příjemné, dostatečně světlé, ale měkké barvy. Tato koupací židle se snadno čistí a velmi rychle schne. Ale hlavní věc je samozřejmě bezpečnost, protože v této vysoké židli sedí dítě pevně, pevně a zároveň může pohybovat rukama a nohama. Rodiče i děti budou mít rád stoličku. Vhodné pro děti od 6 měsíců do hmotnosti 18 kg.

Pro zajištění bezpečnosti, stejně jako zajímavá a informativní zábava pro Vaše dítě kdekoli v bytě, si pro něj vyberte dětský lenoška - pohodlné sedadlo s mnoha funkcemi.

Další informace

Letní dítě Deluxe Baby Bather

Letní dítě Deluxe Baby Bather

Komfort pro ty nejmenší

Tento lenoška pro koupelnu se stane ideálním rozhodnutím pro ty rodiče, kteří dávají přednost koupání dítěte ve velké lázni, a také bude příjemné pro děti, které již odhadují požitky ze sprchy. Skládací lehátko je druh koupací židle, ve které bude dítě pohodlné a bezpečné. Speciální kompaktní opěrka hlavy drží dětskou hlavu bezpečně a je velmi pohodlná a plastový rám je odolný a pevně stojí na dně koupelny. Zvláštní pozornost je věnována schopnosti přizpůsobit úroveň zvedání záda: existují tři pozice, ze kterých si vy a dítě můžete vybrat nejvhodnější pro vás. Rám je potažen jemným síťovinovým materiálem, který je dokonale propustný pro vodu, takže bazény se pod dítětem neobjeví. Můžete využít místo ke koupání dítěte zadáním vany a nalitím dítěte z dlaně, nebo přímo pod sprchu (zapněte minimální tlak tak, aby sprcha vypadala jako déšť) - a tak, a obvykle takovým dětem.

Materiál lze vyjmout z rámu a prát - i v pračce. Rozměry vysoké židle jsou 34 x 32 x 55 cm, takže změřte koupel před nákupem tak, aby přesně seděla.

Když se dítě objeví v rodině, nezapomeňte najít dobrou autosedačku, která poskytuje maximální bezpečnost a pohodlí při cestování autem.

Happy Baby Favorite

Happy Baby Favorite

Nejlepší řešení pro aktivní a zvědavé děti

Pokud jste se již dlouho zajímali o židle pro děti ke koupání, ale nejste si jisti, zda se jim podaří posadit si fidget, věnujte pozornost Happy Baby Favorite. V tomto modelu je zřejmě poskytováno vše, co může potěšit dítě a být užitečné pro jeho rodiče. Začněme s odnímatelným nárazníkem - s ním zapomenete na všechny opěry s nohama a odpor dítěte při jeho usazení. Stačí sundat nárazník, dát dítě na ploché sedadlo přímo do vany, zavřít nárazník - a voila, dítě sedí bezpečně a je připraveno na vodní procedury. Kromě toho toto dětské koupací křeslo dělá nezapomenutelné a zábavné koupání, protože vysoká židle se může otáčet o 360 ° a dětská zvědavost bude jistě spokojená. No, zatímco se dítě baví, budete mít možnost jej umýt ze všech stran.

Židle v koupelně Happy Baby je vyrobena z vysoce kvalitního a odolného polypropylenu - bezpečného omyvatelného materiálu, který slouží více než jeden rok. Odsávačky jsou vyrobeny z PVC a bezpečně upevňují sedačku ke dnu vany, takže bez ohledu na to, jak moc dítě upoutalo, se nepohne. Všechny povrchy jsou dokonale hladké a příjemné na dotek.

Měl bych si koupit koupací židličku?

11. měsíc dítě. Koupali jsme ve velké koupelně s radostí. A dokud se dítě naučilo stát, nechce se plavat ani umýt. Neustále vyskočí, vystoupí. Pomůže tento problém vyřešit koupací křeslo? Nebo je to zbytečná věc? Řekni mi, kdo to zkusil.

V tomto věku jsme s mým synem nepoužili vysokou židli. Jestli dítě takhle nesedí, myslíte si, že židle tento problém vyřeší? a dáte mu více hraček, dětinské pěny. Vzpomínám si, jak jsem seděl přímo v koupelně a nevytahoval to, všichni si hráli s hračkami. A teď se moje dcera také začala koupat v koupelně, takže by se měla raději vstávat.

Pro nás je plavání celý příběh. Mám syna, i když jsem se ještě plazila, věděla jsem, jak skočit a vyrazit, takže ho nemůžeme udržet v koupelně. Zachránili se jen swi-bei. V něm plával s velkým potěšením a naše ruce byly volné.

Stala se ale hrozná věc: vyrostl, začal stát a už si nerad plaval v kruhu, protože si položil nohy na dno koupelny.

Teď náš otec sedí ve vaně se svým synem, a to je jediný způsob, jak ho udržet. Jinak - skákání hlavou na vanu a stěnu..

A nechápu, co je to židle. Měli jsme skluzavku na plavání, která je od narození, ale židle. A i v tomto věku je tedy možné umístit dítě do něj a dokonce i do koupelny. Nevím, nevím. Nic takového jsme neměli. Ale čas, který jsem koupal s mým otcem, byl také, docela dobře, docela dávno. Už z toho vyrostl. Tak, že dokáže jak ukázat, tak říct, co vidí před sebou. Mělo by to být táta v plaveckých plavkách. Proč? Jestli má rád sám. Naučíme se plavat už trochu. Tak tady.

Pro takové židle jsem slyšel spoustu ocenění, ale osobně jsme na to neviděli žádnou potřebu, navíc to bylo pro nás naprosto zbytečné. Zatímco se syn neučil sedět, plaval v kruhu kolem krku (někde od 2 měsíců), a pak jen seděl, stál v koupelně a hrál hračky (máme jich hodně), nebo plaval s mou podporou, to je velmi fascinující, nicméně, celá koupelna by měla být pokryta hadry, aby nedošlo k zaplnění sousedů))) V žádné stolici, můj syn nebude sedět, ale on nemá jen rád vodu, ale zbožňuje mě. Každý den sbírám velkou koupel, jinak sám začne požadovat, nyní (2,5 roku) si ji dokonce čistí sám, pokud je tam jen on. A umýt si, nabídnout mu žínku, mýdlo, zapnout sprchu. tak, že zaléval. Koupali jsme se, ale jak to přišlo k praní, začaly slzy, nezávislost pomohla)))

Recenze židle ke koupání

Fórum a osobní deníky, které existovaly již dlouho na místě, konečně dostaly vážnou aktualizaci.
Nyní můžete v blogech vkládat fotografie, videa a dokonce i písně, používat rubriky a značky, hodnotit příspěvky, odebírat blogy a mnoho dalšího.
A co je nejdůležitější - to je samozřejmě nová sada super-úsměvů!

Deník může být osobní jako dříve a může být skupinou na dané téma.
Udělejte si přátele, spojte se v zájmových skupinách, chatujte zde, v denících na webu myJane.ru!

Ve skupině Diskusní projekt můžete diskutovat o novinkách, hlásit chyby nebo navrhovat návrhy.